Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Θέση στην κερκίδα του τελικού UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη μαζί με την Εθνική Τράπεζα

Θέση στην κερκίδα του τελικού UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη μαζί με την Εθνική Τράπεζα
Στην κλήρωση για τους τρεις τυχερούς χρήστες της πιστωτικής κάρτας Mastercard θα συμμετάσχουν οι συναλλαγές από 27 Μαρτίου έως 30 Απριλίου

Τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά τον παλμό, την ένταση και τις συγκινήσεις του γηπέδου στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, έχουν οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας. Και μάλιστα όλα τα έξοδα θα είναι πληρωμένα! Εισιτήρια για τον ποδοσφαιρικό αγώνα, έξοδα μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο, από και προς το στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς και τα έξοδα της διαμονής...
Το μόνο που χρειάζεται είναι η χρήση της πιστωτικής κάρτας Mastercard της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές συναλλαγές από 27/3/2023 έως και 30/04/2023. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας διεκδικούν διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό αγώνα του UEFA Champions League που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, στις 10 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό θεσμό με μακρά ιστορία σκληρού συναγωνισμού, που έχει αναδείξει νικητές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Κορυφαίοι ποδοσφαιριστές δίνουν κάθε χρόνο, το παρόν στην πιο μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, διεκδικώντας το πολυτιμότερο τρόπαιο. Κάθε χρονική στιγμή και ένα συναίσθημα, σε ένα χώρο που όλα βιώνονται σε υπερβολικό βαθμό και που η νίκη δείχνει να αποκτά τη μεγαλύτερή της σημασία.

Κάθε συναλλαγή και μία συμμετοχή στην κλήρωση

Πως είναι άραγε να ζεις αυτήν την εμπειρία από την κερκίδα; Η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία.
Κάθε συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα Mastercard της Εθνικής Τράπεζας  ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν τρεις τυχεροί που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League.
Όποιος λοιπόν επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην κλήρωση για το εισιτήριό του για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, αρκεί να χρησιμοποιήσει την πιστωτική κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα, στις καθημερινές συναλλαγές.

Έκδοση πιστωτικής κάρτας στο λεπτό

Ακόμα όμως κι αν δεν έχετε κάποια από τις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Η αίτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Άλλωστε, η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, προσφέρει ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια!
Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.
Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης