Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΛΤΑ Courier: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου - Πρόεδρος ο Γρ. Σκλήκας

ΕΛΤΑ Courier: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου - Πρόεδρος ο Γρ. Σκλήκας
Τη θέση του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΑ Courier, αναλαμβάνει ο κ. Σκλήκας,  από τον Ιανουάριο του 2023 Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Α.Ε.
Σχετικά Άρθρα
Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΤΑ Α.Ε συνεδρίασε στις 27/03 και όρισε τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής της, «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Τα νέα μέλη Δ.Σ. είναι o κ. Γρηγόρης Σκλήκας, Πρόεδρος Δ.Σ και Μη Εκτελεστικό Μέλος και η κ. Αργυρώ Αθανασίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος. Σημειώνεται ότι επεκτείνεται η θητεία του κ. Μάριου Τέμπου, που ασκεί προσωρινά καθήκοντα μεταβατικού διευθύνοντος συμβούλου, ως τις 26 Μαϊου 2023.
Η νέα σύνθεση του ΔΣ της ΕΛΤΑ Courier μαζί με τα νέα μέλη είναι η ακόλουθη:
Γρηγόρης Σκλήκας, Πρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος
Μάριος Καλογεράς – Τέμπος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος
Αργυρώ Αθανασίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ιωάννα Δούνια, Μη Εκτελεστικό Μέλος
Βασιλική Ανδρέου, Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΑ Courier, κ. Σκλήκας, είναι ηγετικό στέλεχος διεθνούς κύρους και σύμβουλος επιχειρήσεων. Ένα ευρύ φάσμα θέσεων σε μεγάλες πολυεθνικές σε 3 ηπείρους έχουν διαμορφώσει το επαγγελματικό του προφίλ. Από τον Ιανουάριο του 2023 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Α.Ε.
Η κυρία Αθανασίου υπήρξε Διευθύνουσα Σύμβουλος της Unilever Greece, με μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία και μεγάλα επιτεύγματα μαζικού μετασχηματισμού τόσο των προϊοντικών τομέων, όσο και της στρατηγικής για την προσέλκυση ταλέντου. Έχει διατελέσει Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ σε μεγάλες εταιρίες και φορείς καθώς και μέντορας νεοφυών επιχειρήσεων. Παράλληλα, τοποθετήθηκε πρόσφατα και στο ΔΣ της ΕΛΤΑ Α.Ε.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ευχαριστούν τα απερχόμενα μέλη, που ολοκλήρωσαν τη θητεία τους, για τη συνεργασία και τη συμβολή τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης