Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την Παπαστράτος στην Ελλάδα, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2025 - Αλλαγή ηγεσίας

Νέα επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την Παπαστράτος στην Ελλάδα, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2025 - Αλλαγή ηγεσίας
Η Παπαστράτος ανακοινώνει το επόμενο βήμα της εταιρείας
Nέα, μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα, ύψους 200 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Παπαστράτος.
Επιπλέον, ανακοινώθηκε και η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Παπαστράτος, με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Χρήστο Χαρπαντίδη, να αναλαμβάνει πλέον χρέη αντιπροέδρου της PMI Ευρώπης.
Νέος πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαργώνης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μητρική της καπνοβιομηχανίας Philip Morris International προχωρά στην εγκατάσταση 4 γραμμών παραγωγής στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2025, δημιουργώντας 300 θέσεις εργασίας.
Σύμφωνα με τις εξαγγελίες, η επένδυση θα ωθήσει τις εξαγωγές των προϊόντων της εταιρείας προκειμένου να δημιουργήσουν αξία 300 εκατ. ευρώ.
Την υλοποίηση της νέας επένδυσης ανακοίνωσε ο Massimo Andolina πρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris International, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα και η Παπαστράτος έχουν κυρίαρχο ρόλο στη μεταμόρφωση της Philip Morris International, η οποία αποτελεί κλειδί στη γεωπολιτική σκακιέρα.
«Το 2017 η Ελλάδα είχε προκλήσεις να αντιμετωπίσει και δεν ήταν η αυτονόητη επιλογή να επενδύσουμε στη χώρα τότε. Ωστόσο, δραστηριοποιούμαστε εδώ για πολλά χρόνια και από την εμπειρία μας στη χώρα γνωρίζαμε την ανθεκτικότητα, τη δημιουργικότητα και τη θέληση των Ελλήνων και των ανθρώπων της Παπαστράτος.
Αυτά μας έπεισαν το 2017 να κάνουμε την πρώτη επένδυση 300 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, να αναπτύξουμε το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού, heets, στην Ελλάδα», πρόσθεσε.
Παρακολουθήστε την εκδήλωση της Παπαστράτος όπου η διοίκηση, με καλεσμένους εκπροσώπους της Πολιτείας, συνεργάτες και δημοσιογράφους, θα ανακοινώσει το επόμενο βήμα της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης