Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Disneyland® Paris από την Εθνική Τράπεζα

Ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Disneyland® Paris από την Εθνική Τράπεζα
Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Mastercard της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να διεκδικήσουν ένα από τα έξι ταξίδια, με πλήρη κάλυψη των εξόδων γι’ αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα!
Την ευκαιρία να ζήσουν μια εμπειρία συνώνυμη της μαγείας και της διασκέδασης έχουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας, καθώς μπορεί να κερδίσουν ένα ταξίδι στη Disneyland® Paris για τη γιορτή των 30 χρόνων της.
Συγκεκριμένα, από τις 6 Φεβρουαρίου 2023 έως και τις 26 Μαρτίου 2023, οι κάτοχοι των συγκεκριμένων πιστωτικών καρτών έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στη Disneyland® Paris και να συμμετέχουν στους εορτασμούς για την 30η επέτειό της.
Χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές τους συναλλαγές, κερδίζουν αυτόματα συμμετοχές στην κλήρωση για ένα ταξίδι που θα τους δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις.
Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση.
Η κλήρωση θα αναδείξει έξι νικητές που θα έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν την επέτειο των 30 χρόνων της Disneyland® Paris από κοντά, και να κάνουν το μαγικότερο ταξίδι πραγματικότητα.

Ένα μοναδικό ταξίδι για όλη την οικογένεια ή την παρέα!

Οι έξι τυχεροί μαζί με τους αγαπημένους τους, την οικογένειά τους ή τους φίλους τους, θα ταξιδέψουν δωρεάν στην Disneyland® Paris για τρεις ημέρες, με τριήμερα εισιτήρια εισόδου στα θεματικά πάρκα και θα διανυκτερεύσουν στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Disney’s Hotel New York - The Art of Marvel.
Παράλληλα, θα λάβουν εισιτήριο για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 30ης επετείου και κουπόνια για αγορές στα καταστήματα της Disneyland® Paris, ενώ θα τους περιμένουν εκπλήξεις, shows, δώρα και γνωριμίες με τους αγαπημένους ήρωες της Disney!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν όσοι θέλουν να επισκεφθούν τον παραδεισένιο κόσμο της Disney και να ονειρευτούν, να γελάσουν, να εντυπωσιαστούν και να ζήσουν την πιο όμορφη εμπειρία, είναι να χρησιμοποιήσουν τις πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές τους συναλλαγές έως και τις 26 Μαρτίου 2023.
Με αυτό τον τρόπο θα κάνουν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στη μαγεία και θα διεκδικήσουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια ανεκτίμητη εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ΕΔΩ να δουν περισσότερες πληροφορίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης