Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

H Performance Technologies βραβεύτηκε ως Top Partner της Hewlett Packard στην Ελλάδα

H Performance Technologies βραβεύτηκε ως Top Partner της Hewlett Packard στην Ελλάδα
Η Performance Technologies ήταν η εταιρία με την κορυφαία επίδοση στις πωλήσεις enterprise λύσεων ανάμεσα στο σύνολο του οικοσυστήματος συνεργατών της HPE στην Ελλάδα
Σχετικά Άρθρα
Στα πλαίσια του «HPE Annual Partner Event» που πραγματοποίησε η HPE για τους συνεργάτες της την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, η Performance Technologies Α.Ε. βραβεύτηκε ως o Top Partner της Hewlett Packard Enterprise για το 2022 για την Ελλάδα.
Η Performance Technologies Α.Ε., HPE Platinum Partner, ήταν η εταιρία με την κορυφαία επίδοση στις πωλήσεις enterprise λύσεων ανάμεσα στο σύνολο του οικοσυστήματος συνεργατών της HPE στην Ελλάδα.
Κατά την παραλαβή του βραβείου ο CEO της Performance Technologies Α.Ε., κος Διονύσης Χιντζίδης δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βραβευόμαστε ως ο Top Partner of the Year της Hewlett Packard Enterprise για την Ελλάδα. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την προσπάθεια μας να προσφέρουμε διαρκώς καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας που βοηθούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό».

www.bankingnews,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης