Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MIG: Στο 5,48% η συμμετοχή της Ratio Holdings Ltd και της Δέσποινας Ηλιοπούλου

MIG: Στο 5,48% η συμμετοχή της Ratio Holdings Ltd και της Δέσποινας Ηλιοπούλου
Η κυρία Δέσποινα Ηλιοπούλου ελέγχει την εταιρία «RATIO HOLDING LTD» και μέσω αυτής την εταιρία WARRIOR SHIPPING LTD
Σχετικά Άρθρα
Στο 5,48% του μετοχικού κεφαλαίου της Marfin ανήλθε το ποσοστό της Ratio Holdings Ltd και της Δέσποινας Ηλιοπούλου στις 31 Ιανούαριου 2023.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:
H MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ανακoινώνει  ότι την 31.1.2023 η εταιρία «RATIO HOLDING LTD» και η κυρία Δέσποινα Ηλιοπούλου υπέβαλαν στην εκδότρια τις από 31.1.2023 γνωστοποιήσεις σημαντικών μεταβολών σε δικαιώματα ψήφου, από τις οποίες προκύπτουν τα ακόλουθα:
Λόγος υποβολής γνωστοποίησης: Απόκτηση χρηματοπιστωτικών μέσων. Στοιχεία υπόχρεων: «RATIO HOLDING LTD» και Δέσποινα Ηλιοπούλου
Ημερομηνία δημιουργίας της υποχρέωσης γνωστοποίησης: 30.1.2023
Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενων από μετοχές πριν από την κρίσιμη μεταβολή: 0
Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενων από μετοχές μετά από την κρίσιμη μεταβολή: 5,48% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας
Σύνολο δικαιωμάτων ψήφου μετά από την κρίσιμη μεταβολή: 51.525.000 δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές άμεσα κατεχόμενες (επί συνολικού αριθμού 939.510.748 δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας).
Αλυσίδα ελεγχομένων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου: Η κυρία Δέσποινα Ηλιοπούλου ελέγχει την εταιρία «RATIO HOLDING LTD» και μέσω αυτής την εταιρία WARRIOR SHIPPING LTD.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης