Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ευκαιρίες για ακίνητα προς πλειστηριασμό στο Landea.gr - Μεγάλα πλεονεκτήματα για τους αγοραστές

Ευκαιρίες για ακίνητα προς πλειστηριασμό στο Landea.gr - Μεγάλα πλεονεκτήματα για τους αγοραστές
Με απλή και δωρεάν εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τις ευκαιρίες ακινήτων από το Landea.gr

To landea.gr είναι η μόνη πλατφόρμα στην οποία θα βρείτε την πλήρη λίστα ακινήτων προς πλειστηριασμό με καθημερινές προσθήκες νέων ακινήτων και χρήσιμες πληροφορίες.
Κάθε μήνα διενεργούνται πάνω από 4.000 πλειστηριασμοί ακινήτων, στην Ελλάδα πολλοί από τους οποίους αποτελούν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες.
Το Landea.gr. είναι η μοναδική online υπηρεσία που παρουσιάζει τα περίπλοκα έγγραφα των πλειστηριασμών ακινήτων σε μορφή απλών αγγελιών ακινήτων, πλούσιων σε φωτογραφίες και πληροφορίες, ώστε να είναι εύκολη η ενημέρωση και η συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Πρόκειται για τη μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που περιέχει όλα τα ακίνητα προς πλειστηριασμό με καθημερινές προσθήκες νέων και αναλυτικές, χρήσιμες πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά. Ήδη σήμερα το Landea.gr δέχεται πάνω από 550.000 επισκέψεις σε μηνιαία βάση από ενδιαφερόμενους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν ένα ακίνητο που να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Τα βασικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει στον ενδιαφερόμενο αγοραστή το Landea.gr είναι:

  • Ελεύθερη πρόσβαση στη μοναδική υπηρεσία στην Ελλάδα που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα ακίνητα που είναι σε διαδικασία πλειστηριασμού.
  • Εύκολη αναζήτηση η οποία επιτρέπει στο χρήστη να βρει τα ακίνητα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί, επιλέγοντας με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν στο είδος ακινήτου, την περιοχή, τον όροφο, τα τετραγωνικά μέτρα, την τιμή εκκίνησης κ.α.
  • Πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο, με εξωτερικές φωτογραφίες, πληροφορίες για τη γειτονιά, την εγγύτητα στάσεων ΜΜΜ, σχολείων, σούπερ-μάρκετ κ.α.
  • Καθημερινές ενημερώσεις που λαμβάνουν μέσω email οι εγγεγραμμένοι χρήστες για όλα τα νέα ακίνητα σε πλειστηριασμό, ώστε να μην χάνουν καμία επενδυτική ευκαιρία.

Δείτε 6 δημοφιλή ακίνητα αυτού του μήνα:

Διαμέρισμα 132 τ.μ., στο Χαλάνδρι, με πρώτη προσφορά 151.000€ | Landea.grlandea-akinito-07-600-500-xalandri.jpg


Διαμέρισμα 81 τ.μ., στις Συκιές Θεσσαλονίκης, με πρώτη προσφορά 30.000€ | Landea.grlandea-akinito-02-600-500-sikies.jpg


Διαμέρισμα 184 τ.μ.
σε συγκρότημα κατοικιών με κοινόχρηστη πισίνα, στην παραλία της Βούλας, με  πρώτη προσφορά 814.000 € | Landea.grlandea-akinito-01-600-500-voula.jpg


Κτίριο με 8 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 380 τ.μ.
, σε τουριστική περιοχή στη Χαλκιδική, με πρώτη προσφορά 200.000 € | Landea.gr
landea-akinito-04-600-500-xalkidiki.jpg


Διαμέρισμα 97 τ.μ.,
5ου ορόφου, στην Ομόνοια, με πρώτη προσφορά 131.000€ | Landea.gr
landea-akinito-05-600-500-omonia.jpg


Διαμέρισμα 48 τ.μ.
, 2ου ορόφου στη Θεσσαλονίκη, με πρώτη προσφορά 45.000€ | Landea.grlandea-akinito-08-600-500-voulgari.jpg
Για να δείτε τα ακίνητα–ευκαιρίες σε όλη την Ελλάδα πατήστε εδώ.

Ενημερώσου πρώτος/η για τα νέα ακίνητα


Όσοι επιθυμούν να ενημερώνονται άμεσα για τις ευκαιρίες ακινήτων από το Landea.gr, αρκεί να κάνουν δωρεάν εγγραφή. Με αυτό τον τρόπο, θα λαμβάνουν ενημερωτικά e-mails με όλα τα νέα ακίνητα προς πλειστηριασμό που πληρούν τα κριτήρια που έχουν επιλέξει.
Χρειάζονται μόνο 3 απλά βήματα:

  • Εγγραφή με την συμπλήρωση στοιχείων στη φόρμα που υπάρχει στο Landea.gr
  • Επιλογή κριτηρίων για την πραγματοποίηση αναζήτησης (π.χ. Κατοικίες στο Παλαιό Φάληρο με αρχική τιμή κάτω από 150.000€)
  • Αποθήκευση της αναζήτησης ώστε να αποστέλλονται καθημερινά με email τα νέα ακίνητα που ταιριάζουν με τα κριτήρια που έχουν επιλεγεί.

Αυτή τη στιγμή, στο Landea.gr υπάρχουν καταχωρημένα πάνω από 9.000 ακίνητα προς πλειστηριασμό. Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά, με ευκαιρίες που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες αγοραστών και είναι προσβάσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού!

Προτού αποφασίσετε να δηλώσετε συμμετοχή σε έναν πλειστηριασμό, καλό θα ήταν να γίνει εκτενέστερος έλεγχος του ακινήτου που σας ενδιαφέρει από νομικό ή/και μηχανικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης