Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέους δρόμους στην τραπεζική πραγματικότητα των επιχειρήσεων ανοίγει η σύμπραξη Εθνικής Τράπεζας και Epsilon Net

Νέους δρόμους στην τραπεζική πραγματικότητα των επιχειρήσεων ανοίγει η σύμπραξη Εθνικής Τράπεζας και Epsilon Net
Οι καθημερινές συναλλαγές των επιχειρηματιών και επαγγελματιών γίνονται ακόμη πιο εύκολες και σε ταχύτερο χρόνο
Νέα δεδομένα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα δημιούργησε η σύμπραξη της Εθνικής Τράπεζας με τη Epsilon Net που αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο πληροφορικής στον τομέα του business software στην Ελλάδα.
Πιστή στη δέσμευσή της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και με όραμα τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει, η Εθνική Τράπεζα ανοίγει νέους δρόμους καινοτομίας στην ελληνική τραπεζική πραγματικότητα.
Πλέον οι συναλλαγές με την Εθνική Τράπεζα γίνονται ταχύτερες και πιο εύκολες, λύνοντας τα χέρια του επιχειρηματία ή επαγγελματία.
Κι αυτό, διότι οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας αποκτούν πρόσβαση στα προϊόντα της, όπως συστήματα πληρωμών και άλλα, μέσα από τις εξελιγμένες εμπορικές εφαρμογές της Epsilon Net.
Από καθημερινές συναλλαγές πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, μέχρι τη λήψη πιο σύνθετων χρηματοοικονομικών προϊόντων, γίνονται, με βάση τη συμφωνία αυτή, μέσα από τα συστήματα ERP και τις εμπορολογιστικές εφαρμογές που οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν καθημερινά, απλοποιώντας και ενοποιώντας τις επιχειρηματικές διαδικασίες.
Ταυτόχρονα, τα κορυφαία προϊόντα λογισμικού της Epsilon Net γίνονται προσβάσιμα σε περισσότερες από 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις-πελάτες της Εθνικής Τράπεζας.

Οι υπηρεσίες της Εθνικής

Πιο αναλυτικά, οι υπηρεσίες της Τράπεζας θα είναι διαθέσιμες μέσα από τις εμπορικές εφαρμογές της Epsilon Net, που θα διασυνδέονται πλέον με τα συστήματα της Εθνικής Τράπεζας, αξιοποιώντας την εξελιγμένη Open Banking πλατφόρμα της.
Η δυνατότητα on-line πληρωμής οφειλών, η διενέργεια εμβασμάτων από εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και η πραγματοποίηση μαζικών πληρωμών μέσα από ενδοεπιχειρησιακές διαδικασίες εγκρίσεων, θα μπορούν να πραγματοποιούνται με απλό και αξιόπιστο τρόπο.
Επιπλέον, εξασφαλίζεται η άμεση πρόσβαση στις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα γίνεται δυνατή η σύνδεση τραπεζικών κινήσεων με παραστατικά των εφαρμογών, αλλά και η αυτόματη δημιουργία παραστατικών από την τραπεζική κίνηση.
Παράλληλα με την ολοκληρωμένη κάλυψη των καθημερινών συναλλαγών, στόχος είναι να διευκολυνθεί η πρόσβαση και σε τυποποιημένα χρηματοδοτικά προϊόντα της Τράπεζας, όπως ενδεικτικά βραχυπρόθεσμες χρηματοδοτήσεις για κεφάλαια κίνησης, διευρύνοντας έτσι τα κανάλια πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην τραπεζική χρηματοδότηση.
Photo_41.jpg
Η νέα τάση

Πρόκειται για το πρώτο βήμα σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία, που έχει στόχο να διαθέσει στις ελληνικές επιχειρήσεις τα τεχνολογικά εργαλεία του embedded banking.
Είναι η νέα διεθνής τάση που ενσωματώνει τραπεζικές υπηρεσίες στο λογισμικό που χρησιμοποιείται καθημερινά στις business εφαρμογές των επιχειρήσεων, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τις τραπεζικές συναλλαγές και αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης