Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εριουργία Τρία Άλφα: Κέρδη 42.089 ευρώ στο 9μηνο 2022 - Αυξημένος ο τζίρος

Εριουργία Τρία Άλφα: Κέρδη 42.089 ευρώ στο 9μηνο 2022 - Αυξημένος ο τζίρος
Στις 702.200 ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών
Σχετικά Άρθρα
Σε συνέχεια της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθμό πρωτοκόλλου 2707/9.11.2022, η Εριουργία Τρια Άλφα παρουσιάζει συνοπτικά τα θεμελιώδη οικονομικά μεγέθη κατά το Γ΄ Τρίμηνο της χρήσης 2022 της Εταιρείας.
 εριοθγρια.JPG
Η Διοίκηση της Εταιρείας παρακολουθεί σε συστηματική βάση τις εξελίξεις του ενεργειακού προβλήματος λόγω του πολέμου στη Ουκρανία και μεριμνά για την εφαρμογή πολιτικών που κρίνονται αναγκαίες και ενδεδειγμένες, προκειμένου να διασφαλισθεί η επιχειρηματική της συνέχεια, η απρόσκοπτη λειτουργία της και ο περιορισμός των αρνητικών συνεπειών στο μικρότερο δυνατό βαθμό.

Προοπτικές

Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν κατά τον χρόνο σύνταξης της παρούσας, οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία δεν έχουν επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας και εκτιμά ότι δεν θα επηρεάσουν την λήξη της τρέχουσας χρήσης όσον αφορά τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη της εταιρίας. Παρόλα αυτά η Διοίκηση της εταιρείας τηρεί επιφυλακτική στάση αναφορικά με τις πιθανές μελλοντικές επιπτώσεις που θα προκληθούν από ενδεχόμενη επιδείνωση τους.

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης