Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σκέφτομαι την επόμενη μέρα μου; Ας την σχεδιάσω!

Σκέφτομαι την επόμενη μέρα μου; Ας την σχεδιάσω!

Πολύτιμος βοηθός μου το  Σχεδιάζω το αύριο της Εθνικής Τράπεζας

Πόσο έτοιμος είμαι να «Σχεδιάζω το αύριο» των δραστηριοτήτων μου;
Η Εθνική Τράπεζα, πάντως, είναι πανέτοιμη να με βοηθήσει ώστε να οργανώσω τα επόμενα βήματά μου σε βασικούς τομείς της καθημερινής μου ζωής.
Μέσα από τη νέα ενότητα Σχεδιάζω το αύριο στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.nbg.gr μπορώ ως φοιτητής, επαγγελματίας, εργαζόμενος, οικογενειάρχης ή ακόμη και ως συνταξιούχος να βρω χρήσιμες ιδέες, προτάσεις και πληροφορίες για να βελτιώσω και να διευκολύνω την καθημερινότητά μου. 
pillar_page_cut.PNG

Τι είναι και πως λειτουργεί η ενότητα Σχεδιάζω το αύριο
Καταρχήν έχει χωριστεί σε επτά βασικές κατηγορίες αναγκών που ο καθένας ιεραρχεί κάποια στιγμή αρκετά ψηλά στις προτεραιότητές του.
Οι κατηγορίες αυτές είναι οι εξής:

Στην κάθε κατηγορία ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει άρθρα, αντλώντας ιδέες, προτάσεις και tips που θα του χρησιμεύσουν για να προφυλάξει την υγεία του, να φροντίσει την οικογένειά του, να ανακαινίσει το σπίτι του, να χρηματοδοτήσει τις σπουδές του, να οργανώσει ένα ταξίδι αναψυχής.
pillar_page_module.PNG
Έτσι, ουσιαστικά από το ξεκίνημα της ζωής μας, από τα φοιτητικά μας χρόνια, την επαγγελματική μας σταδιοδρομία, την δημιουργία της οικογένειά μας μέχρι και την διασφάλιση μιας ήρεμης – ξένοιαστης τρίτης ηλικίας, η ενότητα «Σχεδιάζω το αύριο» μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο βοηθό και συνεργάτη για τον καθένα μας.

Ο δρόμος προς τη δημιουργία οικογένειας

Τελειώνοντας τις σπουδές μου και έχοντας ήδη εισέλθει στην αγορά εργασίας, έχω αποφασίσει να προχωρήσω σε μία επόμενη φάση, με σκοπό τη δημιουργία οικογένειας.
Μέσα από την ενότητα Οικογένεια βρίσκω χρήσιμες προτάσεις για την αγορά κατοικίας, την απόκτηση αυτοκινήτου, αλλά και για να καταφέρω να τακτοποιήσω τυχόν χρέη.
Και όχι  μόνο αυτά. Εφόσον αποκτήσω παιδιά, θα πρέπει να φροντίσω να αποταμιεύσω γι’ αυτά, αλλά και να πραγματοποιήσω ορισμένες επενδύσεις που θα διευκολύνουν στο μέλλον τη ζωή μας.
Μήπως, όμως, θα πρέπει να εξετάσω το ενδεχόμενο μιας νέας εργασίας, ώστε να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο που θα αφιερώνω στην οικογένειά μου, αλλά παράλληλα τα εισοδήματά μου να είναι ικανοποιητικά και να καλύπτουν απόλυτα τις αυξημένες ανάγκες μου;
Σίγουρα η ενότητα Σχεδιάζω το αύριο έχει απαντήσεις στα κρίσιμα αυτά ερωτήματα, αλλά παράλληλα δίνει και ιδέες για πιο χαλαρές στιγμές, όπως π.χ. τι να οργανώσω όταν καλέσω φίλους στο σπίτι ή όταν κάνω ένα ταξίδι στην αγαπημένη μου πόλη στο εξωτερικό.
Όλα λοιπόν με λίγα κλικ στο Σχεδιάζω το αύριο της Εθνικής Τράπεζας!
εσείς_και_η_οικογένειά_σας_cut.PNG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης