Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο σημαντικός ρόλος της Netcompany - Intrasoft στην εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων

Ο σημαντικός ρόλος της Netcompany - Intrasoft στην εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων
Οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία εγγυώνται την επιβράβευση και την καταβολή συντάξεων σε εκατομμύρια Έλληνες πολίτες

Η Netcompany-Intrasoft, μέλος του Ομίλου Netcompany A/S, έδωσε το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το υπουργείο Εργασίας για την εξέλιξη της εκκαθάρισης των ληξιπρόθεσμων συντάξεων, παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου. Μητσοτάκη.
Οι πολιτικοί αρχηγοί και η διοίκηση του Οργανισμού ευχαρίστησαν την εταιρεία για τη συνεισφορά της στη συνολική διαδικασία και τον ρόλο της στον ΕΦΚΑ (Ελληνικό Ενιαίο Ταμείο Κοινωνικής Ασφάλισης) τις τελευταίες δεκαετίες.
Να σημειωθεί ότι, ιστορικά, η Netcompany-Intrasoft παρείχε υπηρεσίες ψηφιοποίησης στο ΙΚΑ (Ίδρυμα Κοινωνικής Ασφάλισης) από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ ανέλαβε και την τεχνολογική μετάβαση/δημιουργία για τον ΕΦΚΑ στα μέσα της δεκαετίας του 2010.
Οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία εγγυώνται την επιβράβευση και την καταβολή συντάξεων σε εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων μέσω της τεχνολογίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός όμιλος λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας σε Ιδρύματα και Φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Υπουργεία και Εθνικούς Κυβερνητικούς Οργανισμούς, Δημόσιους Φορείς, Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς , Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 2.800 επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης, που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, η εταιρεία δραστηριοποιείται μέσω των λειτουργικών της υποκαταστημάτων, θυγατρικών και γραφείων σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, RSA, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΑΕ και ΗΠΑ), ενώ διεθνείς δραστηριότητες επεκτείνονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης