Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Frigoglass: Παραιτήθηκε το μέλος του Δ.Σ. Ιορδάνης Αϊβάζης

Frigoglass: Παραιτήθηκε το μέλος του Δ.Σ. Ιορδάνης Αϊβάζης
H Frigoglass ανακοινώνει την παραίτηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και την ανασυγκρότηση σύνθεσης της Επιτροπής Ανθρωπίνου Δυναμικού, Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων

Η Frigoglass A.B.E.E. (η «Frigoglass» ή η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) υπ’ αριθμ. 596/2014, την υπ. αριθμ. 3/347/12.7.2005 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι ο κ. Ιορδάνης Αϊβάζης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Προέδρου της Επιτροπής Ανθρωπίνου Δυναμικού, Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων με ισχύ από τις 2 Νοεμβρίου 2022.
To διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας (το «Δ.Σ.») αποφάσισε να μην προβεί στην παρούσα φάση σε διορισμό αντικαταστάτη στη θέση του παραιτηθέντος μέλους Δ.Σ., λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αριθμός των μελών του Δ.Σ., συμπεριλαμβανομένων και των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών, τελεί σε συμμόρφωση με τις κανονιστικές προϋποθέσεις του ελληνικού Εταιρικού Νόμου και του ελληνικού κανονιστικού πλαισίου Εταιρικής Διακυβέρνησης.
Περαιτέρω, το Δ.Σ. αποφάσισε όπως διορισθεί η κα Kathleen Verelst, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., ως νέο μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνου Δυναμικού, Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων, ενώ η εν λόγω Επιτροπή εξέλεξε ως Πρόεδρό της το υφιστάμενο μέλος της, κ. Ιωάννη Κωστόπουλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης