Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ideal Holdings: Στις 14η Νοεμβρίου 2022 η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων - Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο επίκεντρο

Ideal Holdings: Στις 14η Νοεμβρίου 2022 η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων - Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο επίκεντρο
Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση μέρους του λογαριασμού «Διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το Άρτιο» και ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, καθώς και αντίστοιχη τροποποίηση της παρ.1 του άρθρου 5 του Καταστατικού»

Η "IDEAL HOLDINGS" καλεί τους μετόχους της Εταιρείας για συμμετοχή στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση (“Γενική Συνέλευση”) η οποία θα συνεδριάσει την 14η
Νοεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, η οποία θα συνεδριάσει εξ ολοκλήρου με συμμετοχή των μετόχων από απόσταση, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Με τον ίδιο τρόπο, ήτοι από απόσταση μέσω τηλεδιάσκεψης, δύνανται να παρίστανται στη Γενική Συνέλευση και τα πρόσωπα των παρ.1 και 2 του άρθρου 127 του Ν.4548/2018.

Τα θέματα συζήτησης: 

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση μέρους του λογαριασμού «Διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το Άρτιο» και ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, καθώς και αντίστοιχη τροποποίηση της παρ.1 του άρθρου 5 του Καταστατικού.
2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους, καθώς και την αντίστοιχη τροποποίηση της παρ.1 του άρθρου 5 του Καταστατικού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης