Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μοναδικό ακίνητο προς επένδυση στην Κω από το χαρτοφυλάκιο της doValue

tags :
Μοναδικό ακίνητο προς επένδυση στην Κω από το χαρτοφυλάκιο της doValue
Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά

Γνωστή και ως «το νησί του Ιπποκράτη», του πατέρα της ιατρικής, η Κως είναι πολύ δημοφιλής προορισμός διακοπών για οικογένειες, μεγάλες παρέες, αλλά και για ζευγάρια, καθώς προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές για διασκέδαση, νυχτερινή ζωή, φαγητό, δραστηριότητες και διαμονή.
Κατά συνέπεια, η απόκτηση ενός ακινήτου στη Κω αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για τον καθένα.
Επισημαίνεται πως η Κως είναι το τρίτο κατά σειρά μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων μετά τη Ρόδο και την Κάρπαθο, με πολλές υπέροχες παραλίες, γραφικά χωριά και παραθαλάσσια θέρετρα.
Μάλιστα, από τους προϊστορικούς χρόνους αποτελούσε ένα σημαντικό σταθμό της θαλάσσιας οδού, που ξεκινούσε από τη Μαύρη Θάλασσα και ακολουθώντας τις ακτογραμμές της Μικράς Ασίας και των νησιών του Αιγαίου έφτανε ως την Βόρεια Αφρική.

Πατρίδα του Ιπποκράτη

Στην Κω γεννήθηκε, ο «πατέρας» της Ιατρικής, Ιπποκράτης, γόνος οικογένειας περίφημων ιατρών, ο οποίος ύστερα από πολλά ταξίδια, συλλογή στοιχείων και μελετών επέστρεψε στο νησί όπου ίδρυσε και δίδαξε στην Ιατρική του Σχολή. Τα επιστημονικά του συγγράμματα τα οποία αποτελούν αντικείμενο μελέτης έως σήμερα είναι γνωστά με τον τίτλο «Ιπποκρατική Συλλογή».
Κατά τον Πελοποννησιακό Πόλεμο η Κως υπέστη και αυτή τις συνέπειες των πολιτικών ανταγωνισμών και τριβών με συνέπεια τις διαδοχικές μεταπηδήσεις στις αντίπαλες συμμαχίες.
Η Κως εκτός από την ιστορία της, διαθέτει εξαιρετικό φυσικό πλούτο και εξελίσσεται σε τόπο με επενδυτικές ευκαιρίες. Είναι ένα σύγχρονο τουριστικό νησί, ένα συναρπαστικό μείγμα από αρχαίες και ενετικές πινελιές, με χωριά ιδιαίτερου χαρακτήρα.

Μονοκατοικία προς πώληση με «ατού» την περίφημη θέα της

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών.
Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.
Στην πλατφόρμα μπορεί ο καθένας να βρει ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, να δει τα χαρακτηριστικά τους, να αξιοποιήσει έξυπνα εργαλεία και να ενημερώνεται για νέες ευκαιρίες.
Το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο επικεντρώνεται σε μια μονοκατοικία στο νησί της Κω με πολύ καλή θέα, ακίνητο που είναι προς πώληση.
Ειδικότερα, πρόκειται για μονοκατοικία διώροφη 345,37 τ.μ.*, που βρίσκεται εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 4.200 τ.μ. στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη (Σελβέρι) κοντά στα όρια των πρώην Δήμων Κω και Δικαίου.
Η κατάσταση του κτιρίου είναι καλή.
κοs_1.png
Photo: www.eauction.gr

Η μονοκατοικία αποτελείται από:

  • υπόγειο 141,69 τ.μ.
  • ισόγειο 124,39 τ.μ.
  • A' όροφο 79,29 τ.μ.
  • Πισίνα 48 τ.μ.

κοσ_3_final.png
Photo: www.eauction.gr

Στο κτίριο υπάρχουν ημιυπόγειοι χώροι, μπαλκόνι και ένα κενό με συνολικές επιφάνειες 46,82 τ.μ.
Υπάρχουν επίσης στον περιβάλλοντα χώρο (εκτός οικοδομικής άδειας): Ισόγειο κτίσμα 32 τ.μ. περίπου και πισίνα 6X8 = 48 τ.μ.
Η περιοχή είναι αγροτική, με διάσπαρτες μονοκατοικίες, με σταθερές αξίες.
Η θέα από το ακίνητο είναι πολύ καλή.
Tιμή πρώτης προσφοράς: 320.000,00 ευρώ.
Αρ. Αναφοράς 119724
κοσ_4.png
Photo: www.eauction.gr

* Το ακίνητο εκτίθεται σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό, ο οποίος είναι αναρτημένος στο eauction.gr (πλατφόρμα διενέργειας πλειστηριασμών).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης