Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Frigoglass: Στα 61,6 εκατ. ευρώ ανήλθε η αποζημίωση για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Ρουμανίας

Frigoglass: Στα 61,6  εκατ. ευρώ ανήλθε η αποζημίωση για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Ρουμανίας
Με δεδομένο ότι η εταιρεία εχει εισπράξει ασφαλιστική αποζημίωση 50 εκατ. ευρώ, της απομένει να ειπράξει πρόσθετο ποσό 11,6 εκατ. ευρώ. 
Σχετικά Άρθρα
Η Frigoglass ανακοινώνει ότι ήρθε σε οριστική συμφωνία με το συνασφαλιστικό σχήμα που είχε αναλάβει την ασφαλιστική κάλυψη αναφορικά με την πυρκαγιά  που σημειώθηκε στο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων της εταιρείας στη Ρουμανία για συνολική αποζημίωση καθαρού ποσού €61.6 εκατ. σχετικά με υλικές ζημιές (αποζημίωση €42 εκατ.) και διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας (αποζημίωση €19.6 εκατ.).
Η Frigoglass έχει ήδη εισπράξει συνολικά €50 εκατ. ως ασφαλιστική αποζημίωση. Η καταβολή του εναπομείναντος ποσού των €11.6 εκατ. υπόκειται στην τεκμηρίωση για τις δαπάνες που σχετίζονται με τη φάση ανακατασκευής του κτιρίου και τις αγορές εξοπλισμού.
Ο κύριος Νίκος Μαμουλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, σχολίασε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Frigoglass, τα μέλη του συνασφαλιστικού σχήματος (HDI και AIG) και τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο, EXL, για την άψογη συνεργασία, την ισχυρή δέσμευση και την υποστήριξή τους στην επίτευξη ενός τόσο επιτυχημένου αποτελέσματος σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον. Η θετική αυτή έκβαση θα μας επιτρέψει να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα ανακατασκευής για μια σύγχρονη, αποδοτική και ανταγωνιστική μονάδα παραγωγής στη Ρουμανία τους επόμενους μήνες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης