Επιχειρήσεις

Αλλαγή επωνυμίας για την Βογιατζόγλου Systems

Αλλαγή επωνυμίας για την Βογιατζόγλου Systems
Με απόφαση της Εταιρείας ορίζεται ότι από την 1η Αυγούστου 2022, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» και ο διακριτικός τίτλος αυτής ορίζεται ως «VOYATZOGLOU»

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «VOYATZOGLOU»  προχωρά στην μεταβολή της επωνυμίας της Εταιρείας από «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» σε «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» και την προσθήκη της ένδειξης «VOYATZOGLOU» ως διακριτικού τίτλου.
Η επωνυμία της Εταιρείας στην αγγλική γλώσσα θα αποδίδεται ως «VOYATZOGLOU S.A.» και ο διακριτικός τίτλος αυτής ως «VOYATZOGLOU».
Την 20.07.2022 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 2964361, η με αριθμό πρωτοκόλλου 2668024ΑΠ/20.07.2022 (ΑΔΑ: ΩΜ2Δ46ΜΤΛΡ-ΓΕΟ) απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Γενική Γραμματεία Εμπορίου - Γενική Διεύθυνση Αγοράς & Προστασίας Καταναλωτή - Διεύθυνση Εταιρειών - Τμήμα Εισηγμένων Α.Ε.), µε την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του σχετικού άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρείας. 
Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε κατά τη συνεδρίαση της 27ης Ιουλίου 2022 για την ανωτέρω απόφαση.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας ορίζεται ότι από την 1η Αυγούστου 2022, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» και ο διακριτικός τίτλος αυτής ορίζεται ως «VOYATZOGLOU».

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης