Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Καλύφθηκε η ΑΜΚ, ύψους 129 εκατ. ευρώ - Θα εμφανιστούν νέοι μέτοχοι από EFG - Credit Suisse;

Intralot: Καλύφθηκε η ΑΜΚ, ύψους 129 εκατ. ευρώ - Θα εμφανιστούν νέοι μέτοχοι από EFG - Credit Suisse;
Πλήρως καλύφθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot, ύψους 129, 2 εκατ. ευρώ

Πλήρως καλύφθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot, ύψους 129, 2 εκατ. ευρώ και αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις προς το χρηματιστήριο.
Η αύξηση, βεβαίως, ήταν  τεχνικά “δεμένη” απο το γεγονός οτι το κορεατικό Fund θα κάλυπτε μέχρι το 33,3 % των νέων μετοχών, ενω ο βασικός μέτοχος κ. Σ. Κόκκαλης παρείχε διαβεβαιώσεις για το 28%, αλλά και μέρος των αδιάθετων μετοχών.
Ένα ποσοστό δηλαδή κοντά στο 62% ίσως και περισσότερο.
Υπάρχει, όμως, και ένα ποσοστό 13,21% απο τις δυο τράπεζες Credit Suisse και EFG συνεπώς καλύπτεται σχεδόν ένα 75%. Και οι δυο τράπεζες δεν είχαν ανακοινώσει ποιοί ήταν οι πελάτες τους για τους οποίους είναι θεματοφύλακες.
Για την αύξηση κεφαλαίου, όμως, εκδηλώθηκε ζήτηση για περισσότερες απο τις 222 εκατ. μετοχές συνεπώς απομένουν αύριο οι λεπτομέρειες.
Υπενθυμίζεται ότι με τα χρήματα της αύξησης η Ιntralot θα εξαγοράσει το 34,27% της αμερικανικής θυγατρικής την οποία θα ενοποιεί πλήρως ενω θα περάσει και σε θετικά ίδια κεφάλαια, έτσι η  μετοχή θα εξέλθει εκτός του καθεστώτος επιτήρησης.      

www.bankignews.gr                      

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης