Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom: Εγκρίθηκε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών - Θα έχει διάρκεια 24 μηνών

Intracom: Εγκρίθηκε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών - Θα έχει διάρκεια 24 μηνών
Οι αγορές μετοχών μπορούν να φτάσουν έως το 10% του μετοχικού κεφαλαίου
Σχετικά Άρθρα

Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας. Οι μετοχές είναι δυνατό να αγοραστούν μέσα στα δύο προσεχή έτη. 

Αναλυτικότερα, αναφέρει η σχετική εταιρική ανακοίνωση:
Η «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS») ανακοινώνει ότι με απόφαση της από 21.07.2022 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας εγκρίθηκε η, κατ' άρθρο 49 του Ν. 4548/2018, απόκτηση από την Eταιρεία ιδίων μετοχών μέχρι τη συμπλήρωση ποσοστού 10% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της, συμπεριλαμβανομένων των ιδίων μετοχών που έχουν ήδη αποκτηθεί και διακρατούνται από την Εταιρεία (ανερχομένων σε 617.848 ίδιες μετοχές δηλ. 0,74% επί του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας), για τη χρονική περίοδο των επόμενων 24 μηνών με έναρξη ισχύος την 22α Ιουλίου 2022 μέχρι και την 21η Ιουλίου 2024, με κατώτατη τιμή αγοράς τριάντα λεπτά (€ 0,30) και ανώτατη τιμή δέκα ευρώ (€ 10.00), ανά μετοχή, οι οποίες (ίδιες μετοχές) θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Με απόφαση της ιδίας ως άνω Ε.Γ.Σ εξουσιοδoτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο για την υλοποίηση της απόφασης αυτής και την τήρηση όλων των σχετικών νόμιμων διατυπώσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης