Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Profile: Νέα τραπεζική εμπειρία με τη Finuevo Suite

tags :
Profile: Νέα τραπεζική εμπειρία με τη Finuevo Suite
Το Finuevo Core, τη λύση επομένης γενιάς για τον τραπεζικό τομέα που καλύπτει αποτελεσματικά τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα...

 

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού παρουσιάζει το Finuevo Suite, την τραπεζική πλατφόρμα νέας γενιάς, που συνδυάζει καινοτόμες και ευέλικτες λειτουργικότητες Core Banking, Lending, Loan Management και Payments μέσω σύγχρονων και έξυπνων Digital Banking καναλιών για τον τελικό χρήστη, αποτελώντας την εξέλιξη στην ψηφιακή τραπεζική.
Συγκεκριμένα, το Finuevo Suite είναι μια cloud-native, «έξυπνη» τραπεζική πλατφόρμα που προσφέρει σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα out-of-the-box λειτουργιών, οι οποίες εγγυώνται την εύκολη επεκτασιμότητα και την επίτευξη τάχιστης διάθεσης νέων προϊόντων στην αγορά.

Το Finuevo Suite περιλαμβάνει:

Το Finuevo Core, τη λύση επομένης γενιάς για τον τραπεζικό τομέα που καλύπτει αποτελεσματικά τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα.
Βασισμένη σε ανοιχτή και αρθρωτή αρχιτεκτονική, προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήστη καλύπτοντας ταυτόχρονα μια ευρεία γκάμα τραπεζικών προϊόντων.
Χρησιμοποιώντας το workflow engine της, μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να παραμετροποιηθεί ανάλογα με την επιχειρησιακή στρατηγική και τις πολιτικές της κάθε τράπεζας, προσφέροντας παράλληλα στους επαγγελματίες του τραπεζικού κλάδου ένα μοντέρνο, αποδοτικό και εύκολο στη χρήση user interface.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης