Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Space Hellas: Θα διανείμει καθαρό μέρισμα 0,11 ευρώ ανά μετοχή - Στις 14 Ιουλίου η αποκοπή

Space Hellas: Θα διανείμει καθαρό μέρισμα  0,11 ευρώ ανά μετοχή - Στις 14 Ιουλίου η αποκοπή
Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στο Σ.Α.Τ. επενδυτές κατά την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Η εταιρεία SPACE HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ανακοίνωσε ότι με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας της 22ας Ιουνίου 2022, θα διανείμει μέρισμα μικτού ποσού 774.783,60 ευρώ, δηλαδή μικτού ποσού 0,12 ευρώ ανά μετοχή.
Από το ανωτέρω μικτό ποσό παρακρατείται ο προβλεπόμενος φόρος ποσοστού 5%, συνεπώς το ποσό του μερίσματος το οποίο θα λάβουν οι μέτοχοι θα ανέλθει στο καθαρό ποσό των 0,114 ευρώ ανά μετοχή.
Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος, βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date - ημερομηνία προσδιορισμού) είναι οι εγγεγραμμένοι στο Σ.Α.Τ. επενδυτές που διαχειρίζεται η «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία» κατά την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022. Από την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 (ημερομηνία αποκοπής), οι μετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του μερίσματος.
Η καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 από την πληρώτρια Τράπεζα ALPHA BANK A.E.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης