Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελλάκτωρ: «Πράσινο φως» έδωσε η Κομισιόν στην εξαγορά της από την ολλανδική Reggeborgh

Ελλάκτωρ: «Πράσινο φως» έδωσε η Κομισιόν στην εξαγορά της από την ολλανδική Reggeborgh
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προτεινόμενη εξαγορά δεν θα επιφέρει προβλήματα ανταγωνισμού, δεδομένου ότι η Eλλάκτωρ και η Reggeborgh δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές γεωγραφικές αγορές
Σχετικά Άρθρα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε, βάσει του κανονισμού συγκεντρώσεων της ΕΕ, την εξαγορά της ελληνικής Eλλάκτωρ Α.Ε. από την ολλανδική Reggeborgh Invest B.V.
Οπως αναφέρεται  στη σχετική ανακοίνωση, η Ελλάκτωρ είναι όμιλος υποδομών που δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς των κατασκευών, των παραχωρήσεων, του περιβάλλοντος, των ΑΠΕ και της ανάπτυξης και των υπηρεσιών ακινήτων στην Ελλάδα και τη Ρουμανία.
Η Reggeborgh είναι επενδυτικός όμιλος με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει δραστηριότητες στους τομείς των κατασκευών, του βιομηχανικού εφοδιασμού και των υποδομών, της επεξεργασίας αποβλήτων και των ΑΠΕ, κυρίως στο Βέλγιο, στη Γερμανία και στις Κάτω Χώρες.
Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προτεινόμενη εξαγορά δεν θα επιφέρει προβλήματα ανταγωνισμού, δεδομένου ότι η Eλλάκτωρ και η Reggeborgh δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές γεωγραφικές αγορές.
Η πράξη εξετάστηκε δυνάμει της απλουστευμένης διαδικασίας ελέγχου των συγκεντρώσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης