Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Trastor: Απέκτησε δύο αποθηκευτικά ακίνητα στον Ασπρόπυργο, με τίμημα 12,98 εκατ ευρώ

Trastor: Απέκτησε δύο αποθηκευτικά ακίνητα στον Ασπρόπυργο, με τίμημα 12,98 εκατ ευρώ
Τα δύο αποθηκευτικά ακίνητα έχουν συνολική επιφάνεια 17.708 τ.μ. και βρίσκονται στο Δήμο Ασπροπύργου Αττικής
Σχετικά Άρθρα
H Trastor ανακοινώνει την απόκτηση δύο αυτοτελών εμπορικών αποθηκών, συνολικής επιφάνειας 17.708 τ.μ., οι οποίες βρίσκονται στο Δήμο Ασπροπύργου Αττικής.
Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση των ακινήτων ανήλθε σε €12.950.000 και είναι πλήρως μισθωμένα σε πολυεθνικές εταιρείες.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε: «Το περιβάλλον της εκτεταμένης αβεβαιότητας που διανύουμε και οι έντονες πληθωριστικές πιέσεις στις τιμές των αγαθών και του μεταφορικού κόστους, επισπεύδουν ταχύτερα τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχουν επέλθει στη δομή του ρόλου των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού, ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2020. Η επίτευξη της μέγιστης αποδοτικότητας σε όρους κόστους/χρόνου στα κανάλια διανομής και η αναζήτηση μεγαλύτερης ανθεκτικότητας, οδηγεί αναμφίβολα, στη συνεχή ανάπτυξη της εξωτερικής ανάθεσης διαχείρισης όγκου των εμπορευμάτων μέσω 3PL παρόχων και στην αύξηση της ζήτησης για αποθηκευτικούς χώρους. Στο πλαίσιο αυτό και με συνέπεια στην επενδυτικής μας στρατηγική, που εξασφαλίζει υψηλές εισοδηματικές αποδόσεις για τους μετόχους μας, ολοκληρώνουμε σήμερα μία ακόμη επένδυση στον κλάδο των logistics, όπου μαζί με τις αναπτύξεις που δρομολογούμε, αυξάνουμε πλέον το αποτύπωμα μας σε 100,000 τ.μ. σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων, τοποθετημένων στην καλύτερη ζώνη συγκέντρωσης της συγκεκριμένης δραστηριότητας. Η Εταιρεία, με τη νέα ισχυρή μετοχική της σύνθεση, θα συνεχίσει να επενδύει στον συγκεκριμένο κλάδο, ο οποίος λόγω των ισχυρών θεμελιωδών του, αναμφίβολα ηγείται του νέου οικονομικού κύκλου της ελληνικής κτηματαγοράς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->