Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Dimand: Tην Τεταρτη 5 Ιουλίου το ντεμπούτο στο ταμπλό, με τιμή έναρξης τα 15 ευρώ

Dimand: Tην Τεταρτη 5 Ιουλίου το ντεμπούτο στο ταμπλό, με τιμή έναρξης τα 15 ευρώ
Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας είναι €15,00 ανά μετοχή

Ξεκινά την Τετάρτη 6 Ιουλίου η διαπραγμάτευση του συνόλου των 18.680.300 κοινών μετοχών της εταιρείας «DIMAND» στη ρυθμιζόμενη αγορά του χρηματιστηρίου Αθηνών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανακοινώνει ότι τα συνολικά αντληθέντα κεφάλαια για την Εταιρεία, πριν από την αφαίρεση των δαπανών έκδοσης, ανέρχονται σε συνολικό ποσό €98,0 εκατ. περίπου (ήτοι κεφάλαια ποσού €97,5 εκατ. περίπου που συγκεντρώθηκαν από τη Δημόσια Προσφορά και κεφάλαια ποσού €0,5 εκατ. περίπου από την Παράλληλη Διάθεση σε Περιορισμένο Κύκλο Προσώπων).
Μετά την αφαίρεση των εκτιμώμενων δαπανών έκδοσης ύψους περίπου €5,4 εκατ., τα συνολικά αντληθέντα κεφάλαια για την Εταιρεία διαμορφώνονται σε €92,6 εκατ. περίπου και θα διατεθούν ως εξής:
(α) ποσό €50,9 εκατ. περίπου εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την πιστοποίηση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, για την αποπληρωμή σύμβασης πίστωσης με ανοικτό (αλληλόχρεο) λογαριασμό, η οποία χρησιμοποιήθηκε για την ολοσχερή προπληρωμή του συνόλου των οφειλόμενων δανειακής σύμβασης με την TEMPUS συνολικού ποσού €50,6 εκατ. περίπου και την εξαγορά των προνομιούχων μετοχών από την Εταιρεία έναντι συνολικού ποσού €0,3 εκατ. περίπου.
(β) ποσό περίπου €28,0 εκατ. περίπου για την χρηματοδότηση του υφιστάμενου προγράμματος ανάπτυξης υφιστάμενων ακινήτων του Ομίλου (συμπεριλαμβανομένων των υπογεγραμμένων συμβολαιογραφικών προσυμφώνων για την αγορά ακινήτου) εντός 24 μηνών από την πιστοποίηση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου,
(γ) ποσό περίπου €13,7 εκατ. περίπου για την χρηματοδότηση της άμεσης ή έμμεσης απόκτησης νέων ακινήτων εντός 24 μηνών από την πιστοποίηση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι €15,00 ανά μετοχή, ίση με την τιμή διάθεσης που καθορίστηκε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης