Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Lamda Development: Εκδίδει πράσινο ομολογιακό 230 εκατ. ευρώ με εύρος επιτοκίου 4,70% - 5,20%

Lamda Development: Εκδίδει πράσινο ομολογιακό 230 εκατ. ευρώ με εύρος επιτοκίου 4,70% - 5,20%
Το ομολογιακό της Lamda Development θα έχει διάρκεια 7 έτη
Στις 6 Ιουλίου 2022 αρχίζει η δημόσια προσφορά για το πράσινο ομόλογο της Lamda Development ύψους 230 εκατ. με εύρος επιτοκίου 4,70% - 5,20%.
Ειδικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση, η έκδοση κοινού, ομολογιακού δανείου συνολικού ποσού έως €230.000.000, διάρκειας επτά (7) ετών, διαιρούμενου σε έως 230.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία €1.000 εκάστη, θα αρχίσει στις 6 Ιουλίου 2022.
Η διάθεση των Ομολογιών προς κάλυψη εντός της περιόδου κάλυψης που θα έχει διάρκεια τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, μέσω δημόσιας προσφοράς στην Ελλάδα στο σύνολο του επενδυτικού κοινού με χρήση της υπηρεσίας Η.ΒΙ.Π. του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Σε περίπτωση που το Ομολογιακό Δάνειο δεν καλυφθεί σε ποσό τουλάχιστον Ευρώ διακοσίων εκατομμυρίων (€200.000.000), η Έκδοση θα ματαιωθεί και το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία συμμετοχής που έχει δεσμευθεί για έκαστο Ιδιώτη Επενδυτή θα αποδεσμευθεί το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών ατόκως.
Το Ομολογιακό Δάνειο θα εκδοθεί με βάση το Πλαίσιο Πράσινου Ομολόγου, το οποίο εγκρίθηκε και υιοθετήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εκδότριας την 29.06.2022 και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Εκδότριας: https://www.lamdadev.com/el/ενημέρωση-επενδυτών/έγγραφα-κοινού-ομολογιακού-δανείου/ιούλιος-2022.html.

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Ο προσδιορισμός της απόδοσης και του επιτοκίου των Ομολογιών (εφεξής το «Επιτόκιο»), θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών («Book Building»), το οποίο θα τηρηθεί από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους, και θα διενεργηθεί μέσω της διαδικασίας του Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (Η.ΒΙ.Π.) στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά Ειδικοί Επενδυτές.
Το Επιτόκιο και η τελική απόδοση θα προσδιοριστούν από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους, εντός του εύρους απόδοσης, με τη διαδικασία του Η.ΒΙ.Π., σύμφωνα με τα ειδικότερα σχετικά οριζόμενα στο Ενημερωτικό Δελτίο, θα εγκριθούν από εξουσιοδοτημένο από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας πρόσωπο και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρίας και στο διαδικτυακό τόπο του Χ.Α. το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την λήξη της περιόδου της Δημόσιας Προσφοράς.

Ενημερωτικό.pdf


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης