Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Trust: Ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα εισαγωγής των μετοχών στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.

Alpha Trust: Ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα εισαγωγής των μετοχών στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.
Tαυτόχρονα με την εισαγωγή των μετοχών στη Κύρια Αγορά,  θα πραγματοποιηθεί η διαγραφή τους από την Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών
Σχετικά Άρθρα

Η «ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων» ανακοινώνει ότι από την 01.0.7.2022 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν κατά τη συνεδρίαση της 01.07.2022 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενημερωτικό δελτίο αναφορικά με την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του συνόλου των 3.114.144 υφιστάμενων Μετοχών της Εταιρείας στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύμφωνα με την από 22.10.2021 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων και την από 25.11.2021 απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας.
Στη συνέχεια, ταυτόχρονα με την εισαγωγή των μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά, θα πραγματοποιηθεί η διαγραφή τους από την Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της εισαγωγής του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας στο Χ.Α. παρουσιάζεται ακολούθως:

alphapinakas.JPG

Σημειώνεται ότι το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από αρκετούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στον Τύπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης