Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

B&F Ενδυμάτων: Διατηρείται η πιστοληπτική της ικανότητα στο ΒΒΒ από την ICAP

B&F Ενδυμάτων: Διατηρείται η πιστοληπτική της ικανότητα στο ΒΒΒ από την ICAP
Η Εταιρεία σύμφωνα με την ICAP χαρακτηρίζεται από καλή οικονομική κατάσταση, συνέπεια στις συναλλαγές και σταθερή πορεία εργασιών

H B&F A.B.E.E. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ανακοίνωσε ότι σε εκπλήρωση σχετικής συμβατικής της υποχρέωσης απορρέουσας από το με ημερομηνία 27.06.2018 Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού 25 εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε σε παραγγελία αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας από τον Οργανισμό Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας ICAP CRIF A.E. («ICAP»).
Η Εταιρεία ανακοίνωσε περαιτέρω ότι η πιστοληπτική της ικανότητα (ICAP CRIF Credit Rating) διατηρείται στη διαβάθμιση BΒΒ (αντίστοιχη παλαιά διαβάθμιση Β), σύμφωνα με την από 07/06/2022 επαναξιολόγηση της από την ICAP.
Η διαβάθμιση BBB της Εταιρείας αντανακλά τη δυναμική ανάκαμψη πωλήσεων, λειτουργικών αποτελεσμάτων και κερδοφορίας εντός 2021 κατόπιν επαναλειτουργίας των φυσικών της καταστημάτων καθώς και την ενίσχυση των ταμειακών διαθεσίμων και παράλληλα τη βελτίωση της ταμειακής ρευστότητας.
Σύμφωνα με την έκθεση της ICAP δεν σημειώνονται γεγονότα που επιδρούν στη συναλλακτική συμπεριφορά της Εταιρείας μέχρι 07.06.2022.
Η Εταιρεία σύμφωνα με την ICAP χαρακτηρίζεται από καλή οικονομική κατάσταση, συνέπεια στις συναλλαγές και σταθερή πορεία εργασιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης