Επιχειρήσεις

Η ElvalHalcor συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2022»

tags :
Η ElvalHalcor συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2022»
Η ElvalHalcor, μαζί με τις εταιρίες της Viohalco Hellenic Cables, Sidenor και Etem, σας περιμένουν στο περίπτερο 1.410 ( Hall 1)

Η ElvalHalcor συμμετέχει στην κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2022», που θα διεξαχθεί στο Athens Metropolitan Expo, από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου 2022.
Στη σημερινή εποχή των μεγα-τάσεων, το αλουμίνιο και ο χαλκός δεν αποτελούν απλώς μία πρώτη ύλη.
Έχουν εξελιχθεί σε κινητήρια δύναμη της βιώσιμης ανάπτυξης.
Η ElvalHalcor αξιοποιεί τις ιδιότητες του αλουμινίου και του χαλκού, αναπτύσσοντας και προσφέροντας βιώσιμα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας που απευθύνονται στον κλάδο της ναυπηγικής.
Η ElvalHalcor διαθέτοντας εξειδικευμένη τεχνογνωσία, μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνολογία, προμηθεύει τη ναυπηγική βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, με προηγμένα μαγνησιούχα κράματα αλουμινίου σε μορφή φύλλων και ταινιών για όλους τους τύπους γάστρας και υπερκατασκευών πλοίων, καθώς και προϊόντα χαλκού και κραμάτων χαλκού για ναυτικά εξαρτήματα, HVAC&R και ηλεκτρικά συστήματα για εφαρμογές σε πλοία.
Οι εξατομικευμένες λύσεις και τα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας της ElvalHalcor για τη ναυτιλία είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητους, διεθνώς αναγνωρισμένους νηογνώμονες και απευθύνονται σε κατασκευαστές ναυτιλιακών εφαρμογών.
Μέσω των καινοτόμων και χαμηλού βάρους προϊόντων και λύσεων της, η ElvalHalcor υποστηρίζει ενεργά τη ναυπηγική βιομηχανία και συμβάλλει στην αλυσίδα αξίας βιώσιμων ναυτιλιακών εφαρμογών.
Η ElvalHalcor, μαζί με τις εταιρίες της Viohalco Hellenic Cables, Sidenor και Etem, σας περιμένουν στο περίπτερο 1.410 ( Hall 1).

Σχετικά με την ElvalHalcor

Η ElvalHalcor είναι μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρίες παραγωγής αλουμινίου και χαλκού. Η Εταιρία δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο 2017 μέσω της συγχώνευσης δια απορρόφησης της ΕΛΒΑΛ από την ΧΑΛΚΟΡ. Η ElvalHalcor σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη στους σωλήνες χαλκού, ενώ έχει εδραιώσει τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων βιομηχανιών έλασης αλουμινίου παγκοσμίως. Η Εταιρία διαθέτει πάνω από 40 χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία, ισχυρή παραγωγική βάση με 17 εργοστασιακές μονάδες και εμπορική παρουσία σε 94 χώρες προσφέροντας βιώσιμες λύσεις και προϊόντα σε δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές όπως οι συσκευασίες, οι μεταφορές, η δόμηση και κατασκευές, η θέρμανση, η ψύξη και ο κλιματισμός και οι ΑΠΕ. Η ElvalHalcor αναπτύσσεται επενδύοντας στην τεχνολογία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, δημιουργώντας αξία στους συμμετόχους της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης