Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΠΑΠ: Διατηρεί την εκτίμηση για EBITDA 720 - 740 εκατ. ευρώ - Ώθηση από τη μη χρήση μάσκας

ΟΠΑΠ: Διατηρεί την εκτίμηση για EBITDA 720 - 740 εκατ. ευρώ - Ώθηση από τη μη χρήση μάσκας
Η διοίκηση μίλησε και για τις αλλαγές στο Online και την ανάπτυξη που έχει πετύχει ενώ σημείωσε με νόημα πως το joker.gr δεν θα είναι η τελευταία αλλαγή
Σχετικά Άρθρα

Αισιόδοξη πως θα πετύχει τους στόχους που είχε ανακοινώσει στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη εμφανίστηκε η διοίκηση του ΟΠΑΠ κατά την ενημέρωση των αναλυτών για τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου.
Απαντώντας σε ερώτηση αναλυτή για το αν αισθάνεται σίγουρη η διοίκηση με την εκτίμηση που έχει δώσει για EBITDA 720-740 εκατ. ευρώ στο σύνολο του 2022, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas ανέφερε πως όταν έγιναν οι εκτιμήσεις τον περασμένο Μάρτιο από τη διοίκηση έγιναν για να δείξουν τις προοπτικές με δεδομένη την κατάσταση που επικρατούσε τότε.
Η διοίκηση παραμένει αισιόδοξη θεωρεί σημαντική την απόφαση για την αφαίρεση της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους από 1η Ιουνίου και τόνισε πως ίσως το πάνω μέρος της εκτίμησης να είναι μία πρόκληση.
Από τα όσα ανέφερε η διοίκηση φάνηκε εξαιρετικά ευχαριστημένη από την αφαίρεση του μέτρου της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους και σημείωσε πως ήδη με την αφαίρεση του green pass υπήρχε αύξηση της δραστηριότητας των VLTs και περιμένει να δει τα πρώτα σημάδια από τη μη χρήση της μάσκας, αλλά θεωρεί πως σίγουρα θα επηρεάσει θετικά, γιατί όπως τόνισε είναι αλλιώς να είσαι σε ένα περιβάλλον με μάσκα και αλλιώς χωρίς.

Οι αλλαγές στο online

Η διοίκηση μίλησε και για τις αλλαγές στο Online και την ανάπτυξη που έχει πετύχει ενώ σημείωσε με νόημα πως το joker.gr δεν θα είναι η τελευταία αλλαγή και πως έρχονται και άλλα που θα ανακοινώσει στις επόμενες τηλεδιασκέψεις.
Η εταιρεία εστιάζει στη δημιουργία ενός ψυχαγωγικού ψηφιακού κόσμου και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά με το λανσάρισμα του νέου joker.gr με τις αλλαγές στο Λαϊκό αλλά και το Online Casino.
Αναφορικά με τους νέους κανόνες στο online, αυτοί εφαρμόστηκαν από τον ΟΠΑΠ με φανταστικά αποτελέσματα, όπως τονίστηκε.
Ουσιαστικά αυξήθηκε το μέγιστο ποντάρισμα στα 20 ευρώ από 2 ευρώ και το μέγιστο κέρδος στις 140 χιλ. ευρώ από 70 χιλ. ευρώ.
Επίσης έγινε πιο γρήγορη και η κατάθεση χρημάτων.
Το μερίδιο διπλασιάστηκε ενώ αυξάνει και στη Stoiximan μερίδιο.
Η διοίκηση επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα επιβράβευσης που έκλεισε ένα χρόνο και πλέον έχει 700 χιλ. μέλη, ενώ 1 ευρώ στα 5 ευρώ που παίζονται στα πρακτορεία σκανάρεται στο πρόγραμμα.
Η διοίκηση επίσης σημείωσε πως σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον είναι δίπλα στους πράκτορες και προσπαθεί να τους στηρίξει.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης