Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Cenergy: Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση μετόχων - Ανανέωση θητείας μελών του ΔΣ για ένα χρόνο

Cenergy:  Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση μετόχων - Ανανέωση θητείας μελών του ΔΣ για ένα χρόνο
Κατά τη συνέλευση, παρέστησαν και εκπροσωπήθηκαν μέτοχοι που αντιπροσωπεύουν 81,09 % του συνολικού αριθμού μετοχών της εταιρείας
Σχετικά Άρθρα

Η Cenergy Holdings SA ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου 2022. Κατά τη συνέλευση, παρέστησαν και εκπροσωπήθηκαν μέτοχοι που αντιπροσωπεύουν 154.199.925 μετοχές (δηλαδή 81,09 % του συνολικού αριθμού των 190.162.681 μετοχών της εταιρείας), ικανοποιώντας τις απαιτήσεις περί απαρτίας του καταστατικού της εταιρίας.
Οι παρακάτω αποφάσεις ελήφθησαν κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 31ης Μαΐου 2022:
• Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης.
• Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021.
• Απαλλαγή του νομίμου ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021.
• Ανανέωση της θητείας του κ. Xavier Bedoret ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.
• Ανανέωση της θητείας του κ. Δημητρίου Κυριακόπουλου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.
• Ανανέωση της θητείας του κ. Simon Macvicker ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.
• Ανανέωση της θητείας του κ. Rudolf Wiedenmann ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.
• Ανανέωση της θητείας του κ. Joseph Rutkowski ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.
• Ανανέωση της θητείας της κας. Μαρίας Καπετανάκη ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.
• Ανανέωση της θητείας της κας. Margaret Zakos ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.
• Ανανέωση της θητείας της κας. Μαρίνας Σαρκισιάν Οχανέσογλου ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023. Η κα. Σαρκισιάν Ορχανέσογλου πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που ορίζονται στην αρχή 3.5 του Βελγικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του 2020.
• Ανανέωση της θητείας του κ. William Gallagher ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023. Ο κ. Gallagher πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που ορίζονται στην αρχή 3.5 του Βελγικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του 2020.
• Ανανέωση της θητείας του κ. Manuel Iraola ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023. Ο κ. Iraola πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στην αρχή 3.5 του Βελγικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του 2020.
• Έγκριση αμοιβών του νόμιμου ελεγκτή για το οικονομικό έτος 2021.
• Ανανέωση της θητείας ως νόμιμου ελεγκτή της ελεγκτικής εταιρείας, PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BV - Reviseurs d’entreprises SRL (με έδρα Culliganlaan 5, 1831, Diegem), εκπροσωπούμενη από τον Marc Daelman, για περίοδο τριών ετών που λήγει κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα εγκρίνει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του οικονομικού έτους που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2024, και καθορισμός της ετήσιας αμοιβής του.
• Έγκριση της έκθεσης αποδοχών για το οικονομικό έτος 2021, όπως αυτή ορίζεται στον ετήσιο απολογισμό του 2021.
• Έγκριση της πολιτικής αποδοχών για το οικονομικό έτος 2021, η οποία έχει συνταχθεί σύμφωνα με το άρθρο 7:89/1 του Βελγικού Κώδικα Εταιρειών και Ενώσεων, όπως αυτή ορίζεται στον ετήσιο απολογισμό του 2021.
• Έγκριση των αποδοχών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης