Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ξεπέρασαν τα 2.000 τα επιχειρηματικά ραντεβού στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Freskon

Ξεπέρασαν τα 2.000 τα επιχειρηματικά ραντεβού στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Freskon
H προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, υπερβαίνει ήδη τις αρχικές εκτιμήσεις.
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα από 2.000 επιχειρηματικά ραντεβού καταγράφονται ήδη μεταξύ εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Φρούτων και Λαχανικών Freskon, που υλοποιείται στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης μέχρι και τις 14 Μαϊου.
Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo, η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, υπερβαίνει ήδη τις αρχικές εκτιμήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η FRESKON, υποδέχεται από χθες προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, επιχειρηματικές αποστολές από 35 χώρες και μεμονωμένους ενδιαφερόμενους.
Ανάμεσα τους περιλαμβάνεται και πολυπληθής επιχειρηματική αποστολή (με 55 άτομα) από το Ιρακινό Κουρδιστάν, η οποία αποτελείται από επιχειρηματίες των κλάδων της αγροδιατροφής και των δομικών υλικών, καθώς και από μέλη του Επιμελητηρίου της περιοχής της Σουλεϊμανίγιας.
Κατά τη ΔΕΘ-Helexpo, μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών καταγράφτηκε και στο συνέδριο μήλου, αλλά και στην ενότητα FreshCon Market, που αποτελεί το πεδίο στο οποίο έρχονται σε άμεση επαφή εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, με τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου, δημιουργώντας έτσι κατάλληλες προϋποθέσεις άμεσων συμφωνιών.
Στο FreshCon Market συμμετέχουν υπεύθυνοι προμηθειών από 17 σουπερμάρκετ από Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Β. Μακεδονία, Πολωνία και Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης