Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

iQom: Εντυπωσιακή συμμετοχή στο 12ο Food Retail CEO Forum 2022

iQom: Εντυπωσιακή συμμετοχή στο 12ο Food Retail CEO Forum 2022

O Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης, Εμπορικός Διευθυντής της iQom, μίλησε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Retail και τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις του κλάδου

Η iQom, θυγατρική της Epsilon SingularLogic και μέλος του Oμίλου Epsilon Net, συμμετείχε στο 12ο Food Retail CEO Forum 2022, το οποίο διεξήχθη στις 19 Απριλίου 2022 από το περιοδικό σελφ σερβις και την εταιρία Boussias Επικοινωνίες ΕΠΕ. Ανάμεσα σε πλήθος στελεχών του κλάδου, ο Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης, Εμπορικός Διευθυντής της iQom, μίλησε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Retail και τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις του κλάδου.
Ο κ. Τριανταφυλλίδης επικεντρώθηκε στην αξία των νέων τεχνολογιών στις επιχειρήσεις λιανικής κάθε μεγέθους. Μέσα από την ομιλία του αναδείχθηκαν νέες στρατηγικές πλήρως εφαρμόσιμες στο διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικά και τεχνολογικά περιβάλλον. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο του Retail Software και πως αυτό μπορεί να συνεισφέρει καθοριστικά στο Omnichannel Retailing, την καταναλωτική εμπειρία, την πιστότητα των πελατών, το automation και τον καθοριστικό ρόλο που έχει το reporting στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.
Ο κ. Τριανταφυλλίδης τόνισε ότι: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, είναι όχι απλά ενδεδειγμένος, αλλά υποχρεωτικός για όσους θέλουν να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο. Αυτό επιτυγχάνεται με κατάλληλες συνεργασίες με εξειδικευμένους συνεργάτες και έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός επιτυχημένου τεχνολογικά έργου. Έτσι, η επιχείρηση μπορεί να κερδίσει, οι εργαζόμενοι να είναι πιο παραγωγικοί και οι πελάτες να παραμένουν πιστοί στο brand. Με αυτή τη στρατηγική η καινοτομία θα γίνει νοοτροπία και οι πελάτες θα εντυπωσιάζονται μέσα σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, όπου η τεχνολογία είναι ο καλύτερος σύμμαχος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης