Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέος διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο Avramar ο Thor Talseth

Νέος διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο Avramar ο Thor Talseth
Η ισπανικής ιδιοκτησίας Avramar είναι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο παραγωγής στον κλάδο της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Avramar Seafood Group, ανακοίνωσε ότι ο σημερινός πρόεδρός της, Thor Talseth, διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, με ισχύ από την 1η Μαΐου 2022.
Θα αντικατασταθεί στον ρόλο του προέδρου από τον Craig Tashjian, διευθύνοντα εταίρο στην AMERRA Capital, πλειοψηφικό μέτοχο της Avramar.
Ο κ. Talseth έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διεθνή βιομηχανία θαλασσινών και υδατοκαλλιέργειας ως επενδυτής, ανώτερο στέλεχος και τραπεζίτης με επίκεντρο τον κλάδο.
Διορίστηκε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Avramar τον Ιούνιο του 2016 και είναι ιδρυτικός εταίρος της Neptune NRCP LLC. Πριν από αυτό, ήταν επικεφαλής ιδιωτικών κεφαλαίων στην AMERRA Capital Management LLC.
«Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό για την ευκαιρία που μου δίνεται να οδηγήσω την Avramar στο επόμενο κεφάλαιο της εξέλιξής της και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει οι ιδιοκτήτες. Ο νέος μου ρόλος θα μου επιτρέψει να αξιοποιήσω τη δυναμική που έχει δημιουργηθεί και να επιταχύνω τον ρυθμό μας προς νέες ευκαιρίες καινοτομίας, επέκτασης και ανάπτυξης» ανέφερε ο κ. Talseth.
Υπενθυμίζεται ότι ο ισπανικής ιδιοκτησίας όμιλος Avramar αποτελεί τον leader των ελληνικών ιχθυοκαλλειεργών και προέκυψε από την ένωση του Ομίλου Andromeda και των υπερχρεωμένων ελληνικών εταιρειών Νηρέας, Σελόντα και Περσεύς.
Mε συνολικό όγκο παραγωγής άνω των 70.000 τόνων και με παρουσία σε περισσότερες από 30 αγορές, η Avramaar είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στην παραγωγή σε λαβράκι και τσιπούρα, αλλά και ο μεγαλύτερος παραγωγός μεσογειακών ψαριών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης