Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Οι αναλώσιμοι της Ελλάκτωρ, Μπουλούτας, Λιανός, Ξενόφος – Ο τυχοδιώκτης της Reggeborgh αποστασιοποιείται από ορισμένα στελέχη

Οι αναλώσιμοι της Ελλάκτωρ, Μπουλούτας, Λιανός, Ξενόφος – Ο τυχοδιώκτης της Reggeborgh αποστασιοποιείται από ορισμένα στελέχη
Το κείμενο αυτό να το διαβάσετε με προσοχή όχι γιατί θα επιβεβαιωθεί αυτό είναι δεδομένο... αλλά γιατί θα προσθέσουμε και άλλους αναλώσιμους στην λίστα... 
Σχετικά Άρθρα

Όσο πλησιάζει η ώρα της κρίσης, η ομάδα προθύμων στην Ελλάκτωρ που είχε προσλάβει ο ολλανδός τυχοδιώκτης της Reggeborgh, αρχίζουν να ανησυχούν.
Και είναι λογικό καθώς το πιθανότερο είναι να πάθουν ότι φοβούνται, δηλαδή αφού διευκόλυναν με όποιον τρόπο μπορούσαν την κατάληψη της Ελλάκτωρ, τώρα θα χρησιμεύσουν ως εξιλαστήρια θύματα.

Αναλώσιμος πρώτος... Λιανός....

Την πρώτη θέση στη σειρά των αναλώσιμων, φαίνεται να καταλαμβάνει ο Ηλίας Λιανός.

Ο πασίγνωστος επενδυτής, ευυπόληπτος, τραπεζίτης, αχυράνθρωπος που βοήθησε με αυταπάρνηση στην αγορά μετοχών Ελλάκτωρ και στην… διατήρησή τους στο ψυγείο!
Ήδη τα παπαγαλάκια ισχυρίζονται ότι δεν φταίει ο καλός Holterman της Reggeborgh επειδή ο Λιανός αγόραζε μετοχές Ελλάκτωρ με τα δανεικά που του έδωσε.
Για ανεξήγητο λόγο αγόραζε Ελλάκτωρ χωρίς σχετικές εντολές, από την Ολλανδία.
Απόδειξη;
Δεν βρέθηκε γραπτή εντολή.
Μόνον κεφάλαια πήρε και για δικούς του λόγους αγόραζε Ελλάκτωρ και περιέργως τις μετοχές αυτές τις «πούλησε» στην Atlas που επίσης συμπωματικά είναι η επενδυτική εταιρεία που συνεργάζεται με την Reggeborgh έχοντας και εταιρεία κοινής ιδιοκτησίας και διαχείρισης.
(Εντάξει όπως αντιλαμβανόμαστε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει άλλη ερμηνεία για τα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάκτωρ)

Αναλώσιμος δεύτερος... Μπουλούτας...

Τη δεύτερη θέση των αναλώσιμων καταλαμβάνει δικαιωματικά ο διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ Ε. Μπουλούτας.
Νομίζει ότι θα γλυτώσει επειδή είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στον πλανήτη... αν και παρολίγον να πιστέψουμε ότι ήταν ο εξυπνότερος άνθρωπος στον Ελλάκτωρ.
Γιαυτό, αρχικά έγινε ο κρυφός Διευθύνων Σύμβουλος με μπροστινό τον Α. Ξενόφο και σε λίγους μήνες τον άδειασε για να εκλεγεί στη θέση αυτή από μια παράνομη πλειοψηφία μετόχων.
Για να το πετύχει μάλιστα μεθόδευσε μαζί με τον πρόεδρο της εταιρείας Γ. Μυλωνογιάννη, τον αποκλεισμό των μη αρεστών μετόχων, τις εταιρείες των Γ. Καϋμενάκη και Δ. Μπάκου.
Έτσι η Ελλάκτωρ απέκτησε διευθύνοντα σύμβουλο που έχει τιμωρηθεί για χειραγώγηση μετοχής και παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού από εποπτικές αρχές κεφαλαιαγοράς, δύο τουλάχιστον χωρών.
Για τον λόγο αυτό το ομόλογο της Ελλάκτωρ αναγκάστηκε να αλλάξει χρηματιστήριο διαπραγμάτευσης.
Χαρακτηριστικό ήθους είναι ότι όταν συνέβαιναν όλα αυτά, ο Ε. Μπουλούτας έλεγε ότι δεν έχει τις ίδιες αξίες με τους μετόχους που πολεμούσε χωρίς αρχές και προχθές ισχυρίζονταν ότι ευχήθηκε τηλεφωνικά στην ονομαστική γιορτή του Δ. Μπάκου, υπονοώντας ότι διατηρεί σχέσεις μαζί του.
Μάθαμε ότι πράγματι του τηλεφώνησε τον Οκτώβριο στη γιορτή του Αγίου Δημητρίου αλλά επίσης πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα την γλυτώσει.
Μην ελπίζει.

Αναλώσιμος... Ξενόφος....

Τον Άρη Ξενόφο κανονικά δεν έπρεπε να τον συμπεριλάβουμε καθώς γνωρίζουμε ότι είναι τόσο πολύ δυσαρεστημένος με την διοίκηση Μπουλούτα που αναζητούσε εναλλακτική για να αποχωρήσει από τον Ελλάκτωρ... κάποια στιγμή προς την Attica bank.
Ο Ξενόφος θα αποχωρήσει πριν τον καθαρίσουν... από την θέση του αντιπροέδρου.

Αναλώσιμος.... Παναγιωτόπουλος...

Στις παρακάτω θέσεις της κλίμακας των αναλώσιμων είναι βέβαια ο επικεφαλής της ΑΚΤΩΡ και της REDS Χρ. Παναγιωτόπουλος.
Αυτός, εμφανίστηκε μέσα στην τρελή χαρά, ως τυχερός στους δημοσιογράφους επειδή λέει αυτή την περίοδο εκτελεί αρκετά έργα στη Ρουμανία όπου υπήρξε αναπροσαρμογή των συμβάσεων και δεν έχει πρόβλημα με την άνοδο τιμών των πρώτων υλών.
Παρέλειψε βέβαια να πει ότι από τα έργα κανένα δεν απέσπασε ο ίδιος κι ότι όλα είναι έργο της προηγούμενης διοίκησης Αλέξανδρου Εξάρχου τον οποίον προσπάθησαν να λοιδορήσουν με όλα τα μέσα.
Στις επόμενες θέσεις των αναλώσιμων, βρίσκονται άλλα γνωστά αστέρια, οι οποίοι εκτός από το μπλέξιμο με το νόμο και τις κρατικές υπηρεσίες που θα τους ελέγχουν θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την πλήρη αδιαφορία που ολλανδού που είναι ικανός να συνταχθεί με τους κατήγορους λέγοντας «δεν ήξερα ότι κάνουν τέτοιος βλακείες» και ζητώντας την τιμωρία τους.

Το κείμενο αυτό να το διαβάσετε με προσοχή - και εάν χρειαστεί να το διαβάσετε και δεύτερη φορά - όχι γιατί θα επιβεβαιωθεί αυτό είναι δεδομένο... αλλά γιατί θα προσθέσουμε και άλλους αναλώσιμους στην λίστα... 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης