Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Profile: Χορηγός του 6th Digital Integration in Wealth Management Conference, UK

tags :
Profile: Χορηγός του 6th Digital Integration in Wealth Management Conference, UK
Το συνέδριο θα συγκεντρώσει εξειδικευμένα στελέχη κορυφαίων οργανισμών διαχείρισης επενδύσεων και επενδυτικές τράπεζες από την Μεγάλη Βρετανία και ολόκληρη την Ευρώπη

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού είναι χορηγός του 6th Digital Integration in Wealth Management Conference, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 – 30 Μαρτίου 2022 στο Park Plaza Victoria στο Λονδίνο.
Το συνέδριο θα συγκεντρώσει εξειδικευμένα στελέχη κορυφαίων οργανισμών διαχείρισης επενδύσεων και επενδυτικές τράπεζες από την Μεγάλη Βρετανία και ολόκληρη την Ευρώπη.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν αξιόλογες συζητήσεις σχετικά με την αυξανόμενη ανάγκη του επενδυτικού κλάδου να εφαρμόσει καλύτερα προσωποποιημένες υπηρεσίες στις διάφορες κατηγορίες πελατών, αλλά και να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ ψηφιακών και παραδοσιακών υπηρεσιών. Οι σύνεδροι θα ανακαλύψουν καινοτόμες πελατοκεντρικές στρατηγικές, εργαλεία και διαδικασίες, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της νέας γενιάς πελατών, παρακολουθώντας ομιλητές με εμπειρία στον κλάδο.
Στο συνέδριο, τα στελέχη της Profile θα παρουσιάσουν το Axia Suite, τη καινοτόμο και διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα για Wealth Management που συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επενδυτικών εταιρειών, ώστε να παρέχουν ανταγωνιστική εμπειρία χρήστη σε ένα αυτοματοποιημένο περιβάλλον, διαθέτοντας ταυτόχρονα, πλήρη συμμόρφωση με τα κανονιστικά πλαίσια. Το Axia Suite καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Wealth, Asset, Fund Management, Custody, Private/Personal Banking όπως και Robo Advisory, παρέχοντας cloud/web-based και omni-channel δυνατότητες.
Επίσης, η Profile θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη νέα «Digital Banking in-a-box λύση» Finuevo Digital, που προσφέρει mobile-first cloud-native δυνατότητες για χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, ανεξαρτήτως μεγέθους, ώστε να ψηφιοποιήσουν πλήρως τις λειτουργίες τους. To Finuevo Digital, μαζί με την τραπεζική πλατφόρμα επόμενης γενιάς Finuevo Core, που είναι εξέλιξη της αναγνωρισμένης Core Banking λύσης FMS.next, αποτελούν το ολοκαίνουργιο Finuevo Suite, την πρωτοποριακή cloud-native «έξυπνη» τραπεζική πλατφόρμα της Profile.
Η εταιρεία παρέχει λύσεις που απευθύνονται στον τραπεζικό κλάδο, εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα της ώστε να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης