Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ανάμεσα στις πιο βιώσιμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα για το 2022

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ανάμεσα στις πιο βιώσιμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα για το 2022
Η ElvalHalcor αναπτύσσεται επιδιώκοντας να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος

Για 5η συνεχή χρονιά, η ΕlvalHalcor περιλαμβάνεται μεταξύ των πιο βιώσιμων εταιρειών στην Ελλάδα για το 2022, σύμφωνα με τα ετήσια αποτελέσματα αξιολόγησης των επιχειρηματικών επιδόσεων στη βιώσιμη ανάπτυξη με βάση τα κριτήρια ESG του Quality Net Foundation.
Οι 31 συνολικά επιχειρήσεις που εντάσσονται στην ομάδα των «The Most Sustainable Companies in Greece 2022» αποτελούν τους πρωταγωνιστές της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από την ElvalHalcor, η συμμετοχή της εταιρείας σε αυτήν την ομάδα, για ακόμη μία χρονιά, επιβεβαιώνει τη διαρκή δέσμευση και τη στρατηγική της στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης, εφαρμόζοντας πρακτικές υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.
Η ElvalHalcor αναπτύσσεται επιδιώκοντας να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τους συμμετόχους της και για την κοινωνία γενικότερα.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, επενδύει ουσιαστικά και συστηματικά στο ανθρώπινο δυναμικό της, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση και εξέλιξή του, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων και των συνεργατών της. Εστιάζει σε πρακτικές περιβαλλοντικής προστασίας και καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής και δίνει έμφαση στο μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, στηρίζοντας τη μετάβαση στην πράσινη οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης