Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Space Hellas: Νέο Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Space Hellas: Νέο Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Η λύση που θα αναπτυχθεί, βασίζεται στη «SenseOne I oT Platform» της εταιρείας SenseOne

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, επέλεξε τη Space Hellas για τον εκσυγχρον ισμό του Συστήματος παρακολούθησης της ενεργειακής Διαχείρισης των εγκαταστάσεών του.
Η λύση που θα αναπτυχθεί, βασίζεται στη «SenseOne IoT Platform» της εταιρείας SenseOne, μέλος του Ομίλου Space Hellas, που θα λειτουργεί ως Κεν τρική Πλατφόρμα Ενεργειακής Διαχείρισης, για την παρακολούθηση, την καταγραφή και την δημιουργία αν αφορών εν εργειακών δεδομέν ων των εγκαταστάσεων του ΔΑΑ.

Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα θα επιτρέπει την αν ταλλαγή και αξιοποίηση δεδομένων από υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα, αλλά και το Κεν τρικό Σύστημα Αυτοματισμού (BΜS) του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Πέρα από τη διασταύρωση
εγκυρότητας δεδομένων η πλατφόρμα θα παρέχει τη δυν ατότητα σε κάθε χρήστη, να παρακολουθεί μέσω dashboards τα εν εργειακά δεδομένα της εγκατάστασής του.

Η λύση που έχει επιλεγεί είν αι Web based διευκολύνοντας την άμεση πρόσβαση των χρηστών στα δεδομέν α από οποιαδήποτε συσκευή και από όπου και αν βρίσκονται.
Ταυτόχρονα ο ΔΑΑ θα έχει τη δυνατότητα να διασυνδέσει οποιαδήποτε ΙοΤ συσκευή, όπως για παράδειγμα ν έους μετρητές ηλεκτρικής εν έργειας, ώστε να αξιοποιεί το σύνολο της πληροφορίας σε σχέση με την καταν άλωση ενέργειας, σε μία κεν τρική ΙοΤ πλατφόρμα.
Ο Όμιλος Space Hellas διαθέτει
υψηλή τεχν ογνωσία στην υλοποίηση έργων ΙοΤ, ενώ με τη δυναμική της θυγατρικής της και τη
SenseOne I oT Platform, μπορεί και προσφέρει ασύγκριτα πλεον εκτήματα και ολοκληρωμένες λύσεις «έξυπνων έργων ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης