Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Safe Bulkers: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών

tags :
Safe Bulkers: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών
Οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας

Η εταιρεία «SAFE BULKERS PARTICIPATIONS PLC» (εφεξής η «Εκδότρια») ανακοινώνει ότι από την 31.01.2022 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν στην από 31.01.2022 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικό Δελτίο αναφορικά με τη έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου (εφεξής το «ΚΟΔ») από την Εκδότρια, συνολικού ποσού κατά κεφάλαιο έως €100.000.000, διάρκειας πέντε (5) ετών, διαιρούμενου σε έως 100.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες με ονομαστική αξία εκάστης €1.000 (εφεξής οι «Ομολογίες»), με την εγγύηση της εταιρείας «SAFE BULKERS INC» (εφεξής η «Εγγυήτρια»), σύμφωνα με την από 19.01.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εκδότριας και την από 19.01.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εγγυήτριας (εφεξής η «Έκδοση»).
(η «Δημόσια Προσφορά»), με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών («Η.ΒΙ.Π.») του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το «Χ.Α.»).
ad_10.JPG
Σημειώνεται, ότι το ως άνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Εκδότριας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης