Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Γ. Περιστέρης: Δεν θα ασκήσει τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν στο ποσοστό του

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Γ. Περιστέρης: Δεν θα ασκήσει τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν στο ποσοστό του
O Γιώργος Περιστέρης δεν θα ασκήσει στα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν στο ποσοστό του στη ΓΕΚ Τέρνα
O Γιώργος Περιστέρης δεν θα ασκήσει στα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν στο ποσοστό του στη ΓΕΚ Τέρνα, όπως διευκρινίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα αναφέρει:

«Σε συνέχεια της από 24/01/2022 ανακοίνωσης της εταιρίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ, δηλώνω ότι μέχρι την 24/3/2022 θα διαθέσω τον αναγκαίο αριθμό κινητών αξιών προκειμένου να μην υπερβαίνει η συμμετοχή μου το όριο του πρώτου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 7 ν. 3461/2006, λαμβανομένων υπόψη και των κινητών αξιών της παραγράφου 3 του αυτού άρθρου. Περαιτέρω δεν θα ασκήσω κατά το διάστημα αυτό τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν στο ποσοστό αυτό.»

Με 31,8% ο Γ. Περιστέρης - Δεν υφίσταται συμφωνία με άλλο μέτοχο

Σημειώνεται ότι σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ανακοίνωσε στις 24/1 ότι ο κ. Περιστέρης κατέχει 31,80% επί των μετοχών της Εταιρείας.
Σε απάντηση σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Περιστέρης διέψευσε ότι υφίσταται οποιαδήποτε συμφωνία με οποιονδήποτε άλλο μέτοχο της Εταιρείας.
Ως προς την υπέρβαση ποσοστών λόγω των διατάξεων περί ιδίων μετοχών και μετοχών κατεχομένων από θυγατρικές εταιρείες, σημειώνεται από τον κ. Περιστέρη ότι υφιστάμενες οριακές υπερβάσεις θα αρθούν με την εφαρμογή των μέτρων που προβλέπει η σχετική νομοθεσία και στο βαθμό που οφείλονται σε υπολογιστικό σφάλμα θα αντιμετωπιστούν δεόντως, χωρίς σε κάθε περίπτωση να γίνει χρήση σχετικών δικαιωμάτων ψήφου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης