Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ραντεβού στο Public για...χριστουγεννιάτικα δώρα που θα εντυπωσιάσουν

tags :
Ραντεβού στο Public για...χριστουγεννιάτικα δώρα που θα εντυπωσιάσουν
Φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι θα βρουν το δώρο που τους ταιριάζει στο Public
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει και τo Public αποτελεί την ιδανική επιλογή για δώρα που θα εντυπωσιάσουν. Μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, από smartphones και tablets έως action cameras και ηλεκτρικές σκούπες… ρομπότ, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την τεράστια βιβλιοθήκη του Public όπου διατίθενται βιβλία που καλύπτουν κάθε γούστο.
Γιατί... Φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι θα βρουν το δώρο που τους ταιριάζει στο Public.

Smartphone Samsung Galaxy S21 5G 128GB Dual Sim Phantom Gray | Public

Ένα απροσδόκητο smartphone που δεν απολογείται σε κανέναν, με το σχεδιασμό του φέρνει μία πολύ τολμηρή δήλωση χάρη στο νέο εμβληματικό ενιαίο contour cut κάμερας και μεταλλικό πλαίσιο συσκευής. 

Apple iPhone 13 128GB Midnight | Public

Το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε iPhone. Αστραπιαίος A15 Bionic επεξεργαστής. Ένα μεγάλο άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ανθεκτικός σχεδιασμός. Ασυναγώνιστα γρήγορο 5G και μια φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR.

Action Camera GoPro Hero10 - Μαύρο

Η νέα GoPro Hero 10 Black είναι γρηγορότερη, πιο ομαλή και καλύτερη! Η ισχυρή μηχανή G2 δίνει στη Hero10 την διπλάσια απόδοση από την Hero9. Παρέχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και λεπτομέρεια. Τράβηξε φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια, ρεαλιστική αφή και εκπληκτικό contrast, με έως 23MP και βίντεο έως 5.3K στα 60fps. Έρχεται με κύρια οθόνη αφής 2.27” LCD και εμπρόσθια 1.4” LCD.

Ασύρματα Φορητά Ηχεία Marshall

To Acton II είναι το μικρότερο speaker της Marshall, αλλά μην αφήνετε το μέγεθος του να σας ξεγελάσει. Αυτό το δυναμικό συμπαγές ηχείο διαθέτει τρεις αποκλειστικούς ενισχυτές κατηγορίας D που τροφοδοτούν τα διπλά του tweeters και το subwoofer. Παράγει μια ισορροπημένη, ισχυρή εμπειρία ήχου, αλλά μπορεί να χωρέσει στα πιο μικρά μέρη. Με την τεχνολογία Bluetooth 5.0 μπορείτε να αναπαράγετε τη μουσική σας σε εκπλήκτικό στερεοφωνικό ήχο χωρίς να χρειάζεστε πια καλώδια.

Tablet Huawei MediaPad T3 10 3GB/32GB WiFi Grey | Public

Το Huawei MediaPad T3 10 έρχεται με quad-core επεξεργαστή, 3 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου που κάλλιστα μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μιας microSD κάρτας μνήμης. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth, διαθέτει κάμερα στα 5 Megapixel για φωτογραφίες και βίντεο, όπως και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel για βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

Ημερολόγιο Moleskine 2022

Τα Μoleskine είναι μια σειρά από ιδιαίτερα δημοφιλή ημερολόγια υψηλής ποιότητας, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Διακρίνονται για την ποιότητα του χαρτιού, την ανθεκτική κατασκευή τους και τον κομψό σχεδιασμό τους. Είναι εύχρηστα και ιδανικά για καθημερινή και επαγγελματική χρήση. Η Moleskine δημιουργήθηκε ως εταιρεία το 1997 δίνοντας πάλι πνοή στο θρυλικό σημειωματάριο που χρησιμοποιούνταν τους τελευταίους δύο αιώνες από καλλιτέχνες και στοχαστές, ανάμεσα τους ο Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway, και Bruce Chatwin.

Ασύρματα ακουστικά Sony

Αυτά τα εύχρηστα ακουστικά Bluetooth λειτουργούν και με smartphone και βγαίνουν σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ . Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις με ακρίβεια τον ήχο στα ακουστικά με την εφαρμογή Sony Headphones Connect.

Ο ήρωας της διπλανής πόρτας

Για πάνω από είκοσι πέντε χρόνια, ο θρύλος της ηγεσίας και της προσωπικής ανάπτυξης Robin Sharma έχει καθοδηγήσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι, μέσω της επαναστατικής μεθοδολογίας του, έφτασαν στην επιτυχία που ονειρεύονταν. Στο πρωτοποριακό αυτό βιβλίο ο Sharma διαθέτει το σύστημά του σε όποιον είναι έτοιμος για ανίκητη θετικότητα, μνημειώδη παραγωγικότητα, βαθιά πνευματική ελευθερία και μια γεμάτη ζωή.

Σκούπα Ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro - Μαύρο | Public

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με εξαιρετική αναρρόφηση, καθαρίζει τέλεια ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS, έξυπνο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, και προστασία πατώματος.

JAMES BOND ASTON MARTIN DB5 – GOLDFINGER

Το πιο γνωστό αυτοκίνητο του James Bond που καθιερώθηκε δίπλα στον ευρηματικό χαρακτήρα του Bond από την ταινία Goldfinger (1964). Εξοπλισμένο με έξυπνα gadgets όπως το εκτοξευόμενο κάθισμα συνοδηγού και οι αναδιπλούμενες πινακίδες κυκλοφορίας. Περιλαμβάνει τους James Bond, Auric Goldfinger, Oddjob και τον σωματοφύλακα του Goldfinger. Η οροφή του οχήματος αφαιρείται και στα 4 ελαστικά υπάρχουν αναδιπλούμενες λεπίδες. Με αλεξίσφαιρη ασπίδα στο πίσω μέρος!

Unknown Pleasures - Joy Division | Public CD & βινύλια

To ντεμπούτο μιας από τις εμβληματικότερες μπάντες όλων των εποχών, που στιγμάτισε τα 80’s και άφησε αποτύπωμα για τις γενιές που ακολούθησαν.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης