Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νίκας: Στο 93,36% το έμμεσο ποσοστό της Competrol Establishment

tags :
Νίκας: Στο 93,36% το έμμεσο ποσοστό της Competrol Establishment
Νίκας: Στο 93,36% το έμμεσο ποσοστό της Competrol Establishment

Η εταιρεία "Competrol Establishment" κατέχει έμμεσα ποσοστό 93,36% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. (εφεξής "η Εταιρεία"), κατόπιν σχετικής ενημέρωσης, την οποία έλαβε από την εταιρεία "Competrol Establishment" και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό τα εξής:
Ως αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης κοινής διάσπασης της εταιρείας "CHIPITA Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία", στις 30.11.2021, με τη σύσταση δύο νέων εταιρειών, ήτοι της εταιρείας "Chipita Global A.E." και της εταιρείας "Chipita Foods A.E." (εφεξής η "Chipita Foods"), η Chipita Foods, η οποία τελεί υπό τον απώτατο έλεγχο της εταιρείας "Competrol Establishment", κατέστη μοναδικός μέτοχος της εταιρείας "Chipita Holdings Limited" (εφεξής η "Chipita Holdings").
Η Chipita Holdings παραμένει μοναδικός μέτοχος της εταιρείας "Givenrise Investments Limited", η οποία με τη σειρά της είναι άμεσος μέτοχος της Εταιρείας.
Η εν λόγω μεταβίβαση μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Chipita Holdings δεν επέφερε οποιαδήποτε μεταβολή στο συνολικό αριθμό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει έμμεσα η εταιρεία "Competrol Establishment" στην Εταιρεία μέσω των θυγατρικών της.
Ως εκ τούτου, η εταιρεία "Competrol Establishment" εξακολουθεί να κατέχει έμμεσα ποσοστό 93,36% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης