Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η ΔΕΗ ανέβασε κατά 65% τα σταθερά τιμολόγια ρεύματος από τα 110 ευρώ η Mwh στα 180 ευρώ

Η ΔΕΗ ανέβασε κατά 65% τα σταθερά τιμολόγια ρεύματος από τα 110 ευρώ η Mwh στα 180 ευρώ
Η διοίκηση της επιχείρησης αλλάζει την εμπορική της πολιτική στα σταθερά τιμολόγια ρεύματος

Όσοι πρόλαβαν - πρόλαβαν τα φθηνά και σταθερά τιμολόγια της ΔΕΗ.
Η διοίκηση της επιχείρησης αλλάζει την εμπορική της πολιτική στα σταθερά τιμολόγια ρεύματος τα οποία μέχρι πρότινος ήταν …τζάμπα.
Τα νέα σταθερά τιμολόγια αυξήθηκαν κατά 65% από τα 110 ευρώ η Mwh εκτοξεύτηκε στα 180 ευρώ ανά Mwh .
H διοίκηση του Γιωργου Στάσση έκλεισε και την τελευταία χαραμάδα των καταναλωτών που αναζητούσαν ένα σταθερό και φθηνό τιμολόγιο.
Η απόφαση για αναπροσαρμογή των σταθερών τιμολογίων ήταν αναγκαία καθώς τα προηγούμενα σταθερά τιμολόγια είχαν αποτελέσει θέμα συζήτησης μεταξύ των άλλων παρόχων που δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν τη ΔΕΗ.
Να σημειωθεί ότι ρεπορτάζ του ΒΝ είχε επισημάνει τη ευκαιρία που έδινε η επιχείρηση στους καταναλωτές αλλά και το γεγονός ότι τιμολογούσε τη ενέργεια κάτω του κόστους.
Η νέα γενιά των σταθερών της τιμολογίων, μπαίνουν σε εφαρμογή από τις 3 Δεκεμβρίου.
Η νέα σειρά myHomeEnter, δηλαδή τα καινούργια της προϊόντα με σταθερό τιμολόγιο, προσφέρουν, σε όσους τα κλείσουν από την ερχόμενη Παρασκευή, χρέωση ενέργειας 18 λεπτά η κιλοβατώρα (ή 17 λεπτά για online αίτηση) και έκπτωση 50% στο πάγιο για τους πρώτους έξι μήνες για αιτήματα που θα γίνουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.
Οι υπόλοιποι πάροχοι ενέργειας που διέθεταν σταθερά τιμολόγια χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής το κόστος ξεκινούσε από τα 150 ευρώ ανά Mwh και έφτανε έως τα 220 ευρώ ανά Mwh. Ορισμένες εταιρείες έχουν προσθέσει και πάγιο από 17 έως 25 ευρώ ανά μήνα. Το σταθερό τιμολόγιο σηματοδοτεί ότι στο συμβόλαιο δεν περιλαμβάνεται επιπλέον κρυφά κόστη.
δφσασφδασφδα.JPG
Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης