Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το Μινιόν πέρασε στα χέρια της Dimand

Το Μινιόν πέρασε στα χέρια της Dimand
Ως έκπληξη χαρακτηρίστηκε η παρουσία της Dimand στον διαγωνισμό πώλησης του Μινιόν
Σχετικά Άρθρα

Ως έκπληξη χαρακτηρίστηκε η παρουσία της Dimand στον διαγωνισμό πώλησης του Μινιόν όπως και η επικράτηση της εταιρείας αφού κατέβαλε υψηλό τίμημα για την απόκτησή του.
Ο κ Γεώργιος Ανδριόπουλος έβαλε φρένο στις υπόλοιπες 4 υποψηφιότητες και έδειξε αποφασιστικότητα αφού η εταιρεία του έχει δώσει το παρόν στην πλατεία Ομονοίας ανακατασκευάζοντας κτίριο το οποίο από τις αρχές του 2022 θα λειτουργεί ξενοδοχείο.
Ο μεγάλος κερδισμένος είναι ο πωλητής που είναι η Folli Follie Συμμετοχών και η μητρική εταιρεία σε μία δύσκολη στιγμή βρήκε αγοραστή για ένα ακίνητο που παρέμενε ως φάντασμα για δεκαετίες.
Το Μινιόν ήταν το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην καρδιά της Ομόνοιας, το οποίο την περίοδο της ακμής του αριθμούσε 1.000 εργαζόμενους και 120.000 είδη προς πώληση.
Επένδυση της Dimand αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ για την αναστήλωση του εμβληματικού Μινιόν επί της Πατησίων.
Το αρχικό σχέδιο της Dimand κάνει λόγο για την αναβίωση του κτιρίου ως ακίνητο μεικτό χρήσεων, με καταστήματα στο ισόγειο και γραφεία.
Πάντως η μεταβίβαση δεν αναμένεται να γίνει άμεσα διότι το κτίριο συμμετέχεις το σχέδιο εξυγίανσης της Folli Follie και βρίσκεται στο στάδιο αξιολόγησης από τη Δικαιοσύνη.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης