Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Elikonos 2 S.C.A. SICAR: Oλοκλήρωσε επένδυση ύψους 7 εκατ. στην ComSys Α.Ε.

Elikonos 2 S.C.A. SICAR: Oλοκλήρωσε επένδυση ύψους 7 εκατ. στην ComSys Α.Ε.

Την ένατη του επένδυση ύψους 7 εκατ. και την απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στην ComSys A.E. ανακοίνωσε το Elikonos 2 S.C.A. SICAR.

Την ένατη του επένδυση ύψους 7 εκατ. και την απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στην ComSys A.E. ανακοίνωσε το Elikonos 2 S.C.A. SICAR.
Οι δραστηριότητες της Εταιρείας περιλαμβάνουν την πώληση τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών που βοηθούν στην ανάπτυξη των πωλήσεων επιχειρήσεων που λειτουργούν τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Εταιρεία έχοντας στρατηγικές συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς προμηθευτές προϊόντων τεχνολογίας και επικοινωνίας του εξωτερικού έχει ολοκληρώσει με επιτυχία σημαντικά έργα στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιών και του λιανικού εμπορίου σε 22 χώρες. H ComSys A.E. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1989 και απασχολεί 43 άτομα προσωπικό.
Το Elikonos 2 S.C.A. SICAR, ένα επενδυτικό κεφάλαιο επιχειρηματικών συμμετοχών ύψους 85 εκατ., έχει σαν στόχο την χρηματοδότηση αναπτυσσόμενων Ελληνικών Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (SMEs).
Το Elikonos 2 S.C.A. SICAR αντλεί τα κεφάλαιά του από το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών EquiFund, μια επενδυτική πλατφόρμα του Ελληνικού Κράτους και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF), από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ) και άλλους θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές.
Το Elikonos 2 S.C.A. SICAR διαχειρίζεται η Elikonos Capital Partners S.a.r.l., η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών από το 2012 με συνολικά κεφάλαια υπό διαχείριση άνω των 100 εκατ.
Το Equifund χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Ταμείο Συμμετοχών (Greek ESIF Fund of Funds TAESYM) από την Ευρωπαϊκή Ένωση/Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (European Regional Development Fund)/ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα"Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (Operational Programme EPANEK), το EIF και Θεσμικούς επενδυτές, και έχει στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση σε χρηματοδότηση κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με την δημιουργία Κεφαλαίων Επιχειρηματικών Συμμετοχών στην Ελλάδα σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένους ενδιάμεσους χρηματοδοτικούς φορείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης