Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προσλήψεις αορίστου χρόνου για τους ντελιβεράδες της Rocket

tags :
Προσλήψεις αορίστου χρόνου για τους ντελιβεράδες της Rocket
Η εταιρεία διανομής φαγητού Rocket ανακοίνωσε ότι προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου με τους νέους διανομείς της

Σε προσλήψεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου προχωρά η εταιρεία διανομής φαγητού Rocket, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021.
Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη που γέννησαν ο ανταγωνισμός και η αντίδραση των καταναλωτών απέναντι στο παράδειγμα της e-food.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πορεία μας στην Ελλάδα μέχρι στιγμής και ανυπομονούμε να δούμε την κοινότητά της Rocket να μεγαλώνει και να ανθίζει.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα προχωρήσει άμεσα σε νέες προσλήψεις και όπως είναι λογικό θα αυξήσει τον στόλο διανομέων της, οι οποίοι αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της επιχείρησης.
Ως μισθωτοί της Rocket, οι διανομείς φυσικά θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν πλήρη προνόμια και δικαιώματα, ασφαλιστική κάλυψη κοκ», δήλωσε σχετικά ο Νίκος Χατζηδάκης, regional expansion manager.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με νόμιμη υπόσταση και γραφεία στην Ελλάδα, η Rocket σκοπεύει να αυξήσει τοπικά το εργατικό της δυναμικό και τον στόλο της, έχοντας ως στόχο να ανοίξει έως και 500 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του 2021.
Εξυπηρετώντας ήδη Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Ψυχικό, Φιλοθέη και πλέον και το κέντρο της Αθήνας -Κολωνάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, ;Aγιο Αρτέμιο, Θησείο, Κουκάκι, Κεραμεικό και Γκάζι – η Rocket έχει στόχο να εντάξει στην εφαρμογή της δεκάδες ακόμη καταστήματα εστίασης, προκειμένου να παρέχεται μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης