Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η ΕΥΑΘ τεχνικός σύμβουλος κυπριακής τράπεζας σε «πράσινα» δάνεια έργων αποχέτευσης

tags :
Η ΕΥΑΘ τεχνικός σύμβουλος κυπριακής τράπεζας σε «πράσινα» δάνεια έργων αποχέτευσης

Συνεργασία με την «AstroBank» για παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου σε μεγάλα «πράσινα» δάνεια. Πρώτο έργο προς αξιολόγηση, ο βιολογικός Παραλιμνίου - Αγ. Νάπας

Ρόλο τεχνικού συμβούλου (Lenders Technical Advisor - LTA) της κυπριακής τράπεζας «AstroBank» αναλαμβάνει η ΕΥΑΘ για δανειοδοτούμενα έργα βιολογικών καθαρισμών.

Μέσω της θυγατρικής της, ΕΥΑΘ Υπηρεσίες Α.Ε., και με τη βαθιά τεχνογνωσία και εμπειρία των στελεχών της, η ΕΥΑΘ αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη της κυπριακής τράπεζας σε δανειοδοτούμενα πρότζεκτ έργων υποδομής που σχετίζονται με το αντικείμενό της (εγκαταστάσεις, δίκτυα αποχέτευσης κ.λπ.).
Πρώτο έργο προς αξιολόγηση είναι η νέα εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Παραλιμνίου - Αγίας Νάπας, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας που ακολουθούμε, θα συνεργαστούμε με την κυπριακή τράπεζα σε θέματα όπως η αποχέτευση, που είναι ειδικότητά μας.
Η τράπεζα μειώνει έτσι τον οικονομικό της κίνδυνο κι εμείς διευρύνουμε το επιχειρηματικό μας αντικείμενο προσθέτοντας αξία στην τεχνική γνώση των στελεχών μας», διευκρίνισε για τη νέα αυτή συνεργασία ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Άνθιμος Αμανατίδης.
Η σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών LTA υπογράφηκε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης