Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Euroxx ΑΕΠΕΥ

tags :
Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Euroxx ΑΕΠΕΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Τζουζέππε Τζιάνο όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται αναπληρώνει, σε όλη την έκταση των αρμοδιοτήτων του, ο Αντιπρόεδρος κ. Αριστοτέλης Νινιός

Η EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ γνωστοποιεί ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη από την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας της 12.08.2021 με πενταετή θητεία, συνήλθε σε συνεδρίαση την 12.08.2021, και αποφάσισε την συγκρότησή του σε σώμα ως εξής:
  • Τζουζέππε (Giuseppe) Τζιάνο (Giano) του Τζοβάννι (Giovanni), Πρόεδρος
  • Πολίτης Γεώργιος του Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος
  • Νινιός Αριστοτέλης του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος
  • Μπίλλης Αλέξανδρος του Σταύρου, Μέλος
  • Μαρκάκης Ιωάννης του Χαριλάου, Μέλος και
  • Αντωνοπούλου Διονυσία του Ιωάννη, Μέλος

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Τζουζέππε Τζιάνο όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται αναπληρώνει, σε όλη την έκταση των αρμοδιοτήτων του, ο Αντιπρόεδρος κ. Αριστοτέλης Νινιός.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Εταιρείας και το νόμο, να εκχωρήσει σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε στελέχη της Εταιρείας τις εξουσίες και αρμοδιότητές του που κρίνει σκόπιμο, καθώς και να ορίσει τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρεία εκπροσωπείται έναντι τρίτων.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης