Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

To 20% της Αθηναϊκής Γενικές Μεταφορές απέκτησε η Foodlink

tags :
To 20% της Αθηναϊκής Γενικές Μεταφορές απέκτησε η Foodlink

H FDL Group στοχεύει τόσο στην αξιοποίηση του επαρχιακού δικτύου της Αθηναϊκής - που δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Γιάννενα και Ρόδο- για υπηρεσίες B2B & B2C, όσο και στην ισχυρή παρουσία της Αθηναϊκής στα Logistics Ένδυσης και Υπόδησης.

Η Εταιρεία «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ», σε συνέχεια της από 02/07/2021 ανακοίνωσης με θέμα τις διερευνητικές επαφές για απόκτηση ποσοστού συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι, την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021, απέκτησε ποσοστό 20% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, έναντι τιμήματος €300.000,00.

Με αυτή την κίνηση, η FDL Group στοχεύει τόσο στην αξιοποίηση του επαρχιακού δικτύου της Αθηναϊκής - που δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Γιάννενα και Ρόδο- για υπηρεσίες B2B & B2C, όσο και στην ισχυρή παρουσία της Αθηναϊκής στα Logistics Ένδυσης και Υπόδησης.
Οι δύο πλευρές συνεργάζονται ήδη, δεδομένου ότι η FDL εγκατέστησε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ρομποτικό σύστημα SORTING, στις εγκαταστάσεις της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Α.Ε, στην περιοχή του Ασπροπύργου, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης πολυεθνικού πελάτη. Με το σύστημα SORTING, η ΑΘΗΝΑΪΚΗ κατάφερε να εξυπηρετεί ευκολότερα, ταχύτερα και με 99,9% ακρίβεια το δίκτυο διανομής του πελάτη της, παρά τους αυξημένους όγκους δεμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης