Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελλάκτωρ: Στις 17/8 η τακτική δικάσιμος για τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill

Ελλάκτωρ: Στις 17/8 η τακτική δικάσιμος για τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill
Απορρίφθηκαν, όπως αναμενόταν, τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Greenhill Investments - Για τις 17/8 ορίστηκε η τακτική δικάσιμος
Σχετικά Άρθρα

Για τις 17 Αυγούστου 2021 ορίστηκε η τακτική δικάσιμος για την αγωγή ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η Greenhill ως βασικός μέτοχος με 28,62% κατά της Ελλάκτωρ.
προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Greenhill Investments Limited ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ακύρωση των αποφάσεων της από 22.06.2021 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με αυτοτελές αίτημα προσωρινής διαταγής κατά της Ελλάκτωρ, απορρίφθηκαν όπως αναμενόταν.
Ωστόσο ο δικαστής όρισε την τακτική δικάσιμο για την αγωγή πολύ άμεσα, στις 17 Αυγούστου 2021, η εξέλιξη αυτή έχει πολύ ιδιαίτερη νομική σημασία.
Η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/8.
Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε νωρίτερα το bankingnews.gr η αύξηση κεφαλαίου της Ελλάκτωρ, ύψους 120,5 εκατ. ευρώ υπερκαλύφθηκε κατά 2,2 φορές. 
Πρόκειται για αύξηση με ιδιωτικά κεφάλαια με τη διοίκηση να σημειώνει σύμφωνα με πληροφορίες ότι η επιτυχία της κάλυψης αποδεικνύει το κλίμα εμπιστοσύνης στις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρεία αλλά και της ελληνικής οικονομίας και φυσικά στο στρατηγικό σχεδιασμό της νέας διοίκησης που έχει στόχο να δημιουργήσει υπεραξίες στους μετόχους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης