Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

AEGEAN: Νέα βάση στη Μύκονο με απευθείας πτήσεις για 5 χώρες μέσα στο καλοκαίρι

AEGEAN: Νέα βάση στη Μύκονο με απευθείας πτήσεις για 5 χώρες μέσα στο καλοκαίρι

Από το Μιλάνο και τη Βενετία μέχρι τη Νάπολη και από το Παρίσι και τη Ζυρίχη μέχρι την Λάρνακα και το Τελ Αβίβ η εταιρεία ρίχνει γέφυρες στις μεγάλες διεθνείς αγορές από το κοσμοπολίτικο νησί

 

Σχετικά Άρθρα

Την νέα εποχική της βάση εγκαινίασε σήμερα στη Μύκονο η AEGEAN με μια απευθείας πτήση από Ζυρίχη.
Η εταιρεία ενισχύει την αεροπορική σύνδεση του δημοφιλούς νησιού με τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού, προσθέτοντας νέους διεθνείς προορισμούς για τους επόμενους 2 μήνες.
Συγκεκριμένα ο στόλος της AEGEAN θα εξυπηρετεί δρομολόγια από τη Μύκονο προς 8 πόλεις από 5 χώρες: Μιλάνο, Ρώμη, Βενετία, Νάπολη, Παρίσι, Ζυρίχη, Λάρνακα και Τελ Αβίβ.
Ηδη πραγματοποιούνται με αυξημένη συχνότητα τα δρομολόγια από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, ανεβάζοντας στις 11 συνολικά τις απευθείας διασυνδέσεις προορισμών της AEGEAN με το νησί των ανέμων.

Η Μύκονος είναι η δεύτερη νέα βάση της AEGEAN μέσα στο 2021, μετά την Κέρκυρα, που δρομολογεί απευθείας πτήσεις εξωτερικού, αξιοποιώντας και το σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων για την αναβάθμιση των περιφερειακών αεροδρομίων. Συνολικά η εταιρεία επιχειρεί πλέον από 8 βάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

O δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Π. Κουκάς, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο δήλωσε: «Η απόφαση της AEGEAN να δημιουργήσει για πρώτη φορά νέα βάση στη Μύκονο, καθώς και το γεγονός ότι πλέον θα εξυπηρετούνται επιπλέον απευθείας πτήσεις σε πέντε  μεγάλες χώρες του εξωτερικού πιστοποιεί κυρίως δύο γεγονότα: την απόφαση της ΑEGEAN να επενδύσει στο brand name Μύκονος, και τη δυναμική του νησιού μας ως τόπος προσέλκυσης μεγάλων τουριστικών αγορών. Αυτή η εξέλιξη, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, σηματοδοτεί τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού, καθώς και τις μεγάλες προοπτικές που υπάρχουν από την ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία μεταξύ Πολιτείας, τοπικών κοινωνιών και ιδιωτικού τομέα. Εύχομαι να αποτελεί μια απαρχή για ανάλογες πρωτοβουλίες και συνεργασίες και στο μέλλον».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης