Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Premier League καθορίζει το τηλεοπτικό τοπίο και στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Η Premier League καθορίζει το τηλεοπτικό τοπίο και στο ελληνικό πρωτάθλημα!
Η «κόντρα» για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης τριετίας ανάμεσα στα δύο συνδρομητικά κανάλια της χώρας κορυφώνεται
Σχετικά Άρθρα

H Premier League αναμένεται να αποτελέσει τον ρυθμιστή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος στη «μάχη» μεταξύ της NOVA και της Cosmote TV.
Η «κόντρα» για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης τριετίας ανάμεσα στα δύο συνδρομητικά κανάλια της χώρας κορυφώνεται.
Η NOVA εμφανίζεται ως η κύρια υποψήφια για να αποκτήσει  τα δικαιώματα της Premier League από τη σεζόν 2022-23 ως το 2025, με ένα ποσό που μπορεί να εκτοξευθεί ως τα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως γίνεται κατανοητό, όποιος επικρατήσει στη διεκδίκηση του αγγλικού πρωταθλήματος, που αποτελεί το μεγαλύτερο πακέτο ξένου πρωταθλήματος στη χώρα μας -αφού διαθέτει το μεγαλύτερο κοινό- θα δει το μπάτζετ του να μειώνεται δραματικά.
Αν εν τέλει επικρατήσει η NOVA, θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει άμεση απάντηση από την Cosmote TV κάνοντας δυναμικό «μπάσιμο» για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό πάρει «σάρκα και οστά», θα πρόκειται για μία τεράστια αλλαγή στα έως τώρα δεδομένα, αφού η NOVA αποτελεί τον κύριο χρηματοδότη του ελληνικού πρωταθλήματος από το 1995, υπό την ονομασία Filmnet τότε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης